Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

''Drive-thru'' estetska klinika: do injekcije botoksa kar v avtomobilu

A.P.
05. 06. 2020 09.10
0

Botoks, preizkušena metoda za zmanjševanje in glajenje gub, je v ZDA tako zelo priljubljen, da ljudje v času epidemije koronavirusa očitno ne morejo zdržati brez njega, zato so v ameriškem Miamiju (Floridi) prišli na zanimivo idejo.

Tudi v ZDA se sproščajo nekateri ukrepi, ki jih je vlada sprejela za zajezitev širjenja bolezni covid-19. Med drugim lahko svoje delo nadaljujejo tudi plastični kirurgi, a ljudje kljub temu ostajajo previdni. Ker delo s pacienti na klinikah predstavlja potencialno nevarnost za okužbo z novim koronavirusom, se je kirurg dr. Michael Salzhauer domislil zanimive rešitve. Plastični kirurg, znan tudi kot ''Dr. Miami'', je v garaži svoje klinike odprl ''drive-thru'' estetsko kliniko, kjer pacientom nudi injekcije botoksa (botulinum toksina).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
''McGo-Go'': drive-thru striptiz
Preberi še
''McGo-Go'': drive-thru striptiz

Idejo je dobil pri ''drive-thru'' klinikah, kjer paciente na covid-19 testirajo kar v avtomobilih. ''Botoks injiciramo v zgornji del obraza oz. predele, ki niso pokriti z masko, zato je to popolna rešitev,'' razlaga Salzhauer, vodja estetske klinike ''na kolesih''. Pacienti se na poseg prijavijo prek spleta, zaradi varnostnih razlogov pa je zaenkrat lepotni poseg mogoč le na zgornji polovici obraza. Vse skupaj sicer poteka zelo preprosto. Pacient zapelje v garažo, parkira, spusti šipo, potem pa do njega z vso potrebno opremo pristopi ''do zob'' zaščiteni ''Dr. Miami'' in izvede poseg. Zanj morajo stranke v povprečju odšteti 600 ameriški dolarjev, kar je pribl. 530 evrov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376