Moskisvet.com
Aneta

Novice

Dramatičen izbruh sezone: Anetina izjava šokirala vse!

M. A.
14. 11. 2018 08.12
0

Po sedmih tednih na Kmetiji ni nobena skrivnost, da Aneta Andollini rada govori brez dlake na jeziku. Potem ko se je čutila napadeno s strani sotekmovalke Zdenke, ji je, kot je sama rekla, nalašč vrnila milo za drago in rekla, da je njen mož raje umrl, kot da bi bil še z njo. Sotekmovalci so bili šokirani, njena izjava pa je izzvala vsesplošen prepir in šok na posestvu.

'Zdenka se je prva spustila na moj nivo. Ve, da sem imela težko otroštvo in me je pikala v to,' je dejala Aneta, ki je prepričana, da je ostala človek. 'Če me nekdo zapikne, ga bom zapiknila nazaj. Ampak ona je žrtev, jaz pa sem spet tista ta grda,' je še dodala.

Anna miri pohotnega osla, Zdenka bi Lari v glavo vrgla krožnik
Preberi še
Anna miri pohotnega osla, Zdenka bi Lari v glavo vrgla krožnik
Anetina izjava je dodobra šokirala vse tekmovalce na Kmetiji.
Anetina izjava je dodobra šokirala vse tekmovalce na Kmetiji. FOTO: POP TV

Franko Bajc, ki je v sporu z Aneto, odkar sta se pred dvema letoma skupaj pojavila v šovu Survivor Slovenija, jo je poskušal spametovati, a se Aneta ni dala pomiriti: 'Zanalašč sem to naredila, ker je tudi mene bolelo. Zanalašč!'

Gospodarica Kmetije nadrla tekmovalca
Preberi še
Gospodarica Kmetije nadrla tekmovalca

Šokirani so bili tudi ostali sotekmovalci. Sabina ni našla besed, ki bi opisale Anetino izjavo, Anna je tolažila zlomljeno Zdenko, Tjaša pa je ob spominu na svojo babico celo zajokala. Na Zdenkino stran se je postavil celo Nik, ki je sicer neprestano v Anetini družbi. Več si poglejte v videoprispevku, zamujene epizode pa vas čakajo na VOYO.

Nik: ’Z Aneto bova šla do konca!’
Preberi še
Nik: ’Z Aneto bova šla do konca!’
Anna je tolažila neutolažljivo Zdenko.
Anna je tolažila neutolažljivo Zdenko. FOTO: POP TV

Kmetija je na sporedu vsak dan od ponedeljka do četrtka ob 21.00 na POP TV, petkova izločitvena oddaja pa je na sporedu že ob 20.00. Ne zamudite tudi pogovora v živo takoj po petkovi oddaji na Facebook strani Kmetije.

Aneta in Sandi: Stare zamere niso pozabljene
Preberi še
Aneta in Sandi: Stare zamere niso pozabljene
Aneta in Nik že od začetka neprestano tičita skupaj, a tokrat je bil tudi Nik šokiran nad Anetinimi besedami.
Aneta in Nik že od začetka neprestano tičita skupaj, a tokrat je bil tudi Nik šokiran nad Anetinimi besedami. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382