Moskisvet.com
Nina Morić - 3

Novice

Nini mama komaj rešila življenje!

N.J.
13. 04. 2015 14.08
19

Nina Morič je poskušala storiti samomor, poročajo italijanski mediji. Zgodilo se je v nedeljo zvečer, rešila pa jo je mama, ki je še pravočasno poklicala na pomoč.

38-letna Nina Morić naj bi si prerezala žile na zapestjih. 24. marca je na družabnem omrežju zapisala: »Lahka je bolečina, o kateri govorimo. O veliki smo tiho.« A takrat nihče ni posumil, da je Nina v težavah.

Dogodek je za medije potrdil tudi njen trenutni partner, 27-letni Luigi Mario Favoloso. »Res je. Nina je poskušala storiti samomor. V to so jo prisilili brezvestni judje, katerih cilj so njen denar in skrbništvo nad otrokom,« je dejal. Nekaj ur po poskusu samomora so jo izpustili iz bolnišnice v Milanu. »To je zarota, za njen samomor je kriv nekdo, ki želi, da jo boli, z njo manipulira, da bi prišel do denarja. Nina je srečna ženska, nima nobenega razloga, da bi sprejela tako težko odločitev in si vzela življenjem« je še prepričan Favoloso.

Par se je spoznal lani poleti v Neaplju, ko je imela Nina snemanje. Med njima je takoj preskočila iskra in skupaj sta osem mesecev. »Grem v Milano, da poskrbim zanjo,« je za medije še povedal preko telefona – novinarji so ga namreč ulovili ravno med vožnjo iz Neaplja v Milano. »Slišala sva se včeraj, malo preden se je zgodilo. Rekla mi je, da se boji, da ji bo nekdo vzel otroka.« Prav mali Carlos, ki ga ima Nina skupaj z nekdanjim partnerjem Fabriziem Corono, je Luigija Maria obvestil o dogodku. »Poklical me je ves v pretresen sredi noči, bil je v šoku. K sreči je Nina izven nevarnosti,« je še komentiral.
 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400