Moskisvet.com
Luka Dončić

Novice

Dončić v Ljubljani kupil vilo za milijon evrov

A.P.
07. 06. 2019 09.50
13

Luka Dončić, ki je lansko leto Madrid zamenjal za Dallas in večino časa preživi v ZDA, si je na obrobju Ljubljane omislil hišo in poskrbel, da se bo v prihodnosti vračal v karseda udobno domače okolje.

Kaj ste vi počeli pri 20-ih letih? Hodili na faks, jedli na bone, živeli pri starših ali v najemniškem stanovanju? A ne Luka Dončić! On si je pri 20-ih kupil vilo za milijon evrov, poroča revija Suzy.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Potem ko je v ligi NBA oddelal krstno sezono in v žep samo na račun klubske pogodbe pobasal skoraj šest milijonov evrov (pred davkom in prispevki), je nastopil čas za resne nakupe. Slovenski košarkarski dragulj je svoj težko prigaran denar investiral v nepremičnino na robu Ljubljane, ki bo dobila tudi bazen in, kakopak, košarkarsko igrišče.

Dončić je skušal podreti nenavaden rekord
Preberi še
Dončić je skušal podreti nenavaden rekord

Svoje novo domovanje v Sloveniji naj bi po poročanju revije Suzy kupil za omenjeni milijon evrov, lokacija pa ostaja neznanka, saj tudi Dončić in njegova izbranka, Anamaria Goltes, potrebujeta zasebnost.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376