Moskisvet.com
Luka Dončić

Novice

Dončić sprejel izziv z WC papirjem, tako se je končalo ...

A.P.
19. 03. 2020 08.51
3

Potem ko je bila zaradi koronavirusa začasno prekinjena tudi liga NBA, si košarkarji vsak na svoj način krajšajo čas med štirimi stenami. Luka Dončić je med drugim sprejel izziv s toaletnim papirjem, potem ko ga je nominiral Goran Dragić. Kdo se je odrezal bolje in kateri izmed njiju nima prihodnosti v nogometu, izveste v nadaljevanju.

Čeprav smo se zaradi širjenja koronavirusa ljudje prisiljeni zadrževati doma, pa mnogi poskrbijo, da jim ni dolgčas. Po spletu te dni krožijo številni zabavni posnetki na katerih ljudje doma počnejo številne zabavne reči. Med njimi tudi z nogo odbijajo rolico toaletnega papirja, pri čemer je treba rolico odbiti vsaj desetkrat in nato nominirati prijatelje.

Dončićevo Anamario požirali z očmi
Preberi še
Dončićevo Anamario požirali z očmi

Izzivu je podlegel tudi Luka Dončić, potem ko ga je izzval Goran Dragić. Luki ni šlo slabo, le zaključek je bil malce boleč, saj je pristal na zadnji plati. K sreči jo je Dončić odnesel brez poškodb, zato pa je v prvi vrsti poskrbel za smeh Anamarie Goltes in posledično vseh nas. Luka, nikoli se ne spremeni! Mimogrede, ste opazili, da si je Luka omislil frizuro a la Cristiano Ronaldo?

Dva mejnika: rekordna noč za Slovenca v ligi NBA
Preberi še
Dva mejnika: rekordna noč za Slovenca v ligi NBA
Dončićeva mama razkrila, kje bo končal kariero
Preberi še
Dončićeva mama razkrila, kje bo končal kariero
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382