Moskisvet.com
Luka Dončić streljal s puško

Novice

Dončić prijel za orožje: postaja pravi Teksašan

A.P.
29. 06. 2019 22.08
3

Luka Dončić je bil krstno sezono glavno orožje teksaške ekipe Dallas Maverics, vse bolj pa postaja tudi pravi Teksašan. S svetom je namreč delil posnetek, kako na katerem strelja s puško – po vsej verjetnosti glinaste golobe (okrogle keramične diske).

Ameriška ljubezen do orožja je vsem dobro poznana, zvezna država Teksas, kjer se nahaja Dallas, pa je ena tistih, ki bi se verjetno prej odpovedala pitni vodi, kot pravici do nošenja orožja, ki je dostopno domala na vsakem koraku in vsakomur. V Teksasu je med drugim leta 2016 začel veljati sporni zakon, ki študentom dovoljuje, da v univerzitetnih kampusih nosijo strelno orožje, kar v praksi pomeni, da lahko starejši od 21 let pištole prinesejo tudi v predavalnico.

Luka Dončić je s šibrenco po vsej verjetnosti streljal glinaste golobe.
Luka Dončić je s šibrenco po vsej verjetnosti streljal glinaste golobe. FOTO: Instagram

Streljanje z orožjem je tudi ena bolj priljubljenih prostočasnih dejavnosti v Teksasu, ki se jo je očitno nalezel tudi Luka Dončić, kar so pozdravili številni ameriški navijači, ki so dejali, da je na pravi poti, da postane pravi Teksačan. Kljub temu se ni bati, da bi Dončić postal pravoverni Američan, saj vedno rad poudarja od kod prihaja.

Dogodek je Dončić delil na Instagramu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376