Moskisvet.com
Luka Dončić

Novice

Dončić preizkusil nov videz, a si hitro premislil. Jasno vam bo, zakaj!

A.P.
17. 04. 2020 09.34
8

Potem ko si je Luka Dončić po daljšem času obril brado in brke, se je čez noč za nekaj let pomladil. A še preden je odstranil svoje obrazno okrasje, se je malce poigral s svojim videzom.

Luka Dončić se je pred dnevi domnevno vrnil v Slovenijo, kajti pandemija covid-19 je ustavila tudi košarkarsko liga NBA in jo vsaj do maja dala ''na čakanje''.

Znani Slovenec si je omislil to ''grozno'' frizuro
Preberi še
Znani Slovenec si je omislil to ''grozno'' frizuro

Medtem ko se pristojni ukvarjajo s tem, kdaj in na kakšen način znova zagnati kolesje najmočnejše košarkarske lige na svetu, je imel Luka te dni drugačne ''težave''. Pred dnevi se je z dilemo obrnil na svoje sledilce: obriti ali ne obriti brk in brade?

To je prestižno letalo, ki je Dončića pripeljalo domov
Preberi še
To je prestižno letalo, ki je Dončića pripeljalo domov

Med tistimi, ki so navijali, da pograbi škarje in britvico, je bil tudi njegov klubski tovariš Nemec Maxi Kleber, čigar želja je bila uslišana, saj se je Dončić po domnevni vrnitvi domov obril in zdaj je znova videti kot mladenič, kar z 21 leti tudi še vedno je.

A še preden je z obraza izginilo obrazno okrasje, je Luka poziral s podkvastimi brki, kakršne so v sedemdesetih nosili porno igralci, nekaj podobnega je nosil tudi legendarni Frank Zappa, novembra pa je z njimi presenetil tudi slavni pustolovec Bear Grylls.

Očitno je šlo zgolj za šalo.
Očitno je šlo zgolj za šalo. FOTO: Instagram

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394