Moskisvet.com
Katherine Jackson, Michael Jackson, Joe Jackson

Novice

Doktor: “Michael Jackson je bil kemično kastriran” 

U.K.
11. 07. 2018 11.35
4

Doktor Conrad Murray je spregovoril o očetu Michaela Jacksona, ki naj bi svoje otroke brutalno zlorabljal. 

Onečaščeni Conrad Murray, ki je bil obsojen zaradi nenaklepnega uboja zvezdnika, je po smrti Michaelovega očeta Joea Jacksona dejal, da naj bi oče Michaela kemično kastriral, da bi ohranil njegov visoki glas. Joe Jackson je sicer umrl prejšnji mesec. Conrad je dejal, da je bil Joe okruten do svojih otrok. “Bil je eden najhujših očetov v zgodovini človeštva,” je dejal Conrad in dodal, da je Michael prejemal hormonske injekcije od 12 leta naprej. Z njimi naj bi preprečili akne in mutiranje glasu.

O zlorabah očeta je sicer govoril tudi sam Michael, izpovedal pa se je pri Oprah leta 1993. Michael je dejal, da jih je če pretepel, če se delali kakšne napake med plesom in petjem. Vendar pa so Joeu v bran stopili drugi člani družine. Med drugimi tudi Michaelov sin Prince, ki je dejal, da: “Conrad govori samo sranje. Vzgojil je svoje otroke na pravi način, sicer bi pristali v bandah ali pa bi bili mrtvi.” Potrebno je omeniti, da je Murray napisal knjigo o svojih izkušnjah z družino Jackson in vsako pisanje o njem in o celotni aferi, pripomore k prodaji.  

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400