Moskisvet.com
ljubica

Novice

Dogovorjen je bil z ljubico, ob prihodu v stanovanje pa šok!

N.J.
17. 03. 2016 13.34
33

Moški se je dogovoril z ljubico, z ženino najboljšo prijateljico, da se dobita doma, kjer pa ga je – na njegovo velikansko presenečenje – pričakala kar njegova žena!

ljubica
ljubica FOTO: YouTube

25-letna Leslie Varner iz ameriškega mesta Boise je v zanko ujela svojega leto dni starejšega moža Codyja. Leslie je izvedela, da jo mož vara s kar tremi dekleti, zato mu je nastavila past s pomočjo prijateljice Sam. Temnolasa Sam je Codyja zvabila na zmenek. Dogovorila sta se, da se dobita kar doma, tam pa ga je, ko je prispel, pričakala kar žena Leslie. Vse skupaj je posnela s kamero in posnetek, na katerem med drugim zahteva ločitev, objavila na Facebooku.

Pričakali sta ga žena in ljubica!
Pričakali sta ga žena in ljubica! FOTO: YouTube

Kot kaže, tudi Leslie ni ravno nedolžna, saj je moža varala celo med nosečnostjo. »Ti si lažnivi prevarant,« je ozmerjala moža in, kot kaže, se bo njun odnos nadaljeval le še prek sodišča, na katerem bosta morala poleg ločitve in delitve premoženja urediti tudi vse v zvezi s skrbništvom nad njunim otrokom.

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400