Moskisvet.com
Sanna Marin

Novice

Kot najstnica: divji ples finske premierke

M.S.
18. 08. 2022 13.00
0

Finska predsednica vlade Sanna Marin se je ponovno znašla pod plazom kritik, potem ko je v javnost pricurljal posnetek, na katerem se divje zabava.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

36-letna Sanna Marin, ki so jo tuji mediji označili za ''najbolj kul političarko na svetu'', slovi po svojem (za mnoge preveč) sproščenem življenjskem slogu in je bila zaradi tega v preteklosti že tarča kritik.

Finska predsednica vlade se mora ponovno zagovarjati.
Finska predsednica vlade se mora ponovno zagovarjati. FOTO: Profimedia

Na svežem posnetku se najmlajša svetovna voditeljica zabava v družbi finske pevke Alme, raperja Petrija Nygarda, TV-voditeljice Tinne Wistrom, številnih vplivnežev in članov svoje socialdemokratske stranke. Posnetek, na katerem v ozadju beseda nanese tudi na kokain, je prvi objavil finski tabloid Iltalehti, na posnetku pa Sanna pleše, poje in nazdravlja s prijatelji v zasebnem stanovanju. Ni znano, kdaj je posnetek nastal. Čeprav ne počne nič spornega, mnogim početje oz. ''divja stran'' prve dame Finske ni povšeči. ''To so zasebni posnetki, ki niso bili namenjeni objavi,''  je dejala Marin in izrazila razočaranje, da so posnetki prišliv javnost. Dejala je, da nima ničesar za skrivati in da ni storila nič nezakonitega in ni jemala prepovedanih substanc. Kot pravi ima pravico do preživljanja prostega časa na enak način, kot njeni vrstniki.

Fotografija finske premierke brez nedrčka povzročila pravi vihar
Preberi še
Fotografija finske premierke brez nedrčka povzročila pravi vihar

Preteklo leto se je morala Sanna javno upravičiti, ker je kljub rizičnemu stiku s covidnim bolnikom sredi noči odšla v nočni klub. Sprva so ji epidemiologi namreč dejali, da se ji ni treba samoizolirati, ker je cepljena. Kasneje je epidemiološka služba svoje mnenje spremenila, sporočilo pa so premierki poslali na službeni telefon, ki pa ga ni videla, saj je aparat tisti večer pustila doma.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Marin je leta 2019 postala najmlajša predsednica vlade na svetu in je od tedaj na čelu levo sredinske koalicije.

Tako je zvezdnica Beverly Hillsa videti danes
Preberi še
Tako je zvezdnica Beverly Hillsa videti danes

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400