Moskisvet.com
Aneta je med tekmovalci veljala za glavno prepirljivko, a Aneta pravi, da se je vedno le branila.

Novice

To so finalisti letošnje Kmetije! Kdo bo šesti?

M. A.
30. 11. 2018 07.59
2

50 dni, 10 tednov, 7 tekmovalcev, a le šest mest v finalnem tednu Kmetije. Potem ko je Denis Toplak tik pred finalom postal prvi dvobojevalec in za svojo nasprotnico izbral Sabino, se bosta večna rivala danes pomerila v areni. Denis je prepričan, da ne tvega, Sabina pa mu napoveduje, da bo pravo Sabino šele spoznal. Kdor bo zmagal v nocojšnji areni, bo postal zadnji, šesti finalist. Kdo pa so ostali finalisti, ki vstopajo v finalni teden?

FRANKO BAJC

Ko je Zdenka ob svojem odhodu Franka določila za glavo družine, mu je s tem podarila vstopnico v finalni teden. Franko, ki je v letošnji Kmetiji klobuk glave družine nosil kar štirikrat, se je moral za svoj obstanek v areni boriti kar trikrat; premagal je Franca in Tjašo, v skupnem boju z Aneto pa še Laro in Luko. V ospredje je pogosto prišlo tudi Frankovo izklesano telo, zato je moral Mihi pozirati v spodnjicah, gostji Salome pa je moral zaplesati striptiz.

Franko ima dovolj: ’Tega ne bom počel!’
Preberi še
Franko ima dovolj: ’Tega ne bom počel!’
Kot glava družine je Franko postal prvi letošnji finalist Kmetije.
Kot glava družine je Franko postal prvi letošnji finalist Kmetije. FOTO: POP TV

ALEXANDER BAKHAREV

Ker se je Denis odločil, da tik pred finalom ne bo tvegal in bo v areno raje povabil žensko, je s tem pot do finala odprl Alexandru. Rus, kot ga pogosto kličejo, je tako zaenkrat edini 'povratnik', ki je prvi mesec Kmetije preživel skrit v hišici v gozdu, ki je vstopil v finalni teden. V vseh desetih tednih Kmetije ni bil nikoli glava družine, prav tako pa se ni nikoli boril v areni.

Gospodarica Nada besni: ’Vsi so enaki, pravi lenuhi!’
Preberi še
Gospodarica Nada besni: ’Vsi so enaki, pravi lenuhi!’
Alexander je prvi povratnik, ki je vstopil v finalni teden.
Alexander je prvi povratnik, ki je vstopil v finalni teden. FOTO: POP TV

NIK TRILER

Najmlajši član letošnje Kmetije, 18-letni Nik, pred vstopom v tekmovanje ni skrival, da nima izkušenj s kmetovanjem. Arenam se je izognil, dvakrat pa je postal glava družine. Med bivanjem na posestvu ga je zagotovo najbolj zaznamovalo tesno prijateljstvo z Aneto, za katero se številni sprašujejo, če ni preraslo v kaj več.

Nogometaš se je odpovedal študiju
Preberi še
Nogometaš se je odpovedal študiju
Nik je bil dvakrat glava družine, arenam pa se je izognil.
Nik je bil dvakrat glava družine, arenam pa se je izognil. FOTO: POP TV

ANETA ANDOLLINI

Aneta je zagotovo poskrbela za pestro dogajanje na letošnji Kmetiji. Čeprav so jo tekmovalci pogosto okrivili za glavno provokatorko na posestvu, se je Aneta branila, da se vedno le brani, prepira pa ni začela nikoli. V desetih tednih Kmetije si ni nadela klobuka glave družine, ob Franku, s katerim ima nesporazume že iz šova Survivor, pa je v areni izločila Laro in Luko.

Dramatičen izbruh sezone: Anetina izjava šokirala vse!
Preberi še
Dramatičen izbruh sezone: Anetina izjava šokirala vse!
Aneta je med tekmovalci veljala za glavno prepirljivko, a Aneta pravi, da se je vedno le branila.
Aneta je med tekmovalci veljala za glavno prepirljivko, a Aneta pravi, da se je vedno le branila. FOTO: POP TV

ANNA PAYNICH 

Anna se je na Kmetiji najbolj posvetila skrbi za koze, zaradi česar so jo sotekmovalci kritizirali, da zanemarja drugo delo. Tudi Anna – tako kot vse ostale tekmovalke – na glavi ni imela klobuka glave družine, v areni pa se je pomerila enkrat; v devetem tednu je domov poslala Zdenko.

Anna miri pohotnega osla, Zdenka bi Lari v glavo vrgla krožnik
Preberi še
Anna miri pohotnega osla, Zdenka bi Lari v glavo vrgla krožnik
Anni so očitali pretirano skrb za koze, zaradi katere naj bi zanemarjala ostala kmečka opravila.
Anni so očitali pretirano skrb za koze, zaradi katere naj bi zanemarjala ostala kmečka opravila. FOTO: POP TV

DENIS TOPLAK ali SABINA MLAKAR?

Denis in Sabina sta v spor prišla že v prvih dneh tekmovanja, zaradi česar se je Sabina celo odselila iz skupne hiške, prav posebne otoplitve med njima pa ni bilo niti v tednih, ki so sledili. Sabina je Denisu vsak teden obljubila 'kamenček', zaradi katerega bi postal dvobojevalec, želja pa se ji izpolnila v tem tednu, a kaj ko je za drugo dvobojevalko Denis izbral prav njo. Kdo od njiju bo zasedel zadnje, šesto mesto v finalu ne zamudite v posebej napeti oddaji danes ob 20.00 na POP TV. Takoj po oddaji vas na Facebook strani Kmetije čaka pogovor v živo z osebo, ki bo tik pred finalnim tednom zapustila tekmovanje za 50.000 €. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Denis in Sabina sta v slabih odnosih že od začetka Kmetije.
Denis in Sabina sta v slabih odnosih že od začetka Kmetije. FOTO: POP TV

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394