Moskisvet.com
Denar San Diego

Novice

Denar padal z neba, ljudje so si mrzlično polnili žepe

M.S.
22. 11. 2021 05.00
0

Na avtocesti v bližini ameriškega mesta San Diego v zvezni državi Kalifornija se je nedavno odvijala prava drama, saj je bilo denarja na tleh kot listja in trave.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Razlog? Na oklepnemu vozilu za prevažanje denarja so se iz še neznanega razloga odprla vrata in na avtocesto so začeli deževati bankovci v vrednosti od enega do 20 ameriških dolarjev. Kot kaže eden izmed posnetkov, je na avtocesti nastal popoln kaos, ljudje pa so sredi ceste množično zapuščali vozila ter začeli pobirati denar in skušali nagrabiti, kar se je dalo. Na cesti naj bi ga bilo za več tisoč dolarjev, bankovci pa so prekrili vse pasove, zaradi česar je v dopoldanskih urah nastal prometni kolaps.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Pogačarjev oproda postavil nenavaden rekord
Preberi še
Pogačarjev oproda postavil nenavaden rekord

Policija je uro kasneje območje že zavarovala in na kraju dogodka nekatere aretirala, ostale pa pozvala, naj denar vrnejo, sicer jim grozi kazen, saj lahko za krajo kazensko odgovarjajo. Policist Jim Bettencourt je dejal, da tiste, ki so si mrzlično polnili žepe, verjetno čakajo sankcije. ''Če bi na avtocesti iz tovornjaka začeli padati televizorji, jih tudi ne bi mogli kar vzeti,'' je pojasnil. ''To je najbolj nora stvar, kar sem jih kadar koli videla,'' je bila kot v transu vplivnica Demi Bagby, ki se je po naključju znašla v metežu denarja. ''Povsod je bilo morje bankovcev, povsod,'' pa je prizor opisal voznik Travis Fischer. Bi se vi lahko uprli skušnjavi?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
To so edine ženske, ki lahko med obiskom papeža nosijo belo barvo
Preberi še
To so edine ženske, ki lahko med obiskom papeža nosijo belo barvo

Sicer pa je avtocesta v ameriškem mestu San Diego pred dobrim desetletjem postregla s podobnim prizorom, ki je bil še bolj filmski. Tedaj je začela skupina preprodajalcev mamil, ki jih je lovila policija, mimo vozeče avtomobile zasipavati z bankovci za sto dolarjev. Promet se je v trenutku ustavil, saj so ljudje začeli pobirati odvrženi denar. Manever kriminalcev ni bil uspešen, saj so policisti nepridiprave kmalu ujeli, ni pa jim uspelo izslediti vsega denarja.

Pevka med koncertom urinirala na oboževalca
Preberi še
Pevka med koncertom urinirala na oboževalca
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382