Moskisvet.com
Karina Hollekim

Novice

Darilo, ki ga ne bo nikoli pozabila!

N.J.
29. 01. 2016 10.28
5

Nekateri rojstnega dne ne marajo praznovati, večina pa si vseeno želi, da je ta dan zanje nekaj posebnega, izjemnega. Karina Hollekim je doživela neverjetno presenečenje.

Jokke Sommer in Tom Erik Heimen sta si nadela vsak svoj wingsuit in poletela tako blizu nje, da bi si lahko skorajda podali roke ... "Nemogoče je, da te ne bi prevzelo. Z 250 km/h sta poletela le kak meter nad našimi glavami, zastane ti dih," je komentirala presenečena Karina, ki se sicer tudi sama ukvarja z base skoki in smučanjem.

Karina je avgusta 2006 doživela grozljivo nesrečo, ki bi se skoraj končala s smrtjo, saj se ji med skokom s padalom padalo ni odprlo. Na tla je padla s hitrostjo nekaj več kot 100  km/h in doživela zlom kosti na nogah – na 21 mestih. Zdravniki so ji tedaj napovedali, da bo za vselej priklenjena na voziček, a je po 20 operacijah še vedno našla toliko volje, da je shodila in zdaj znova smuča. 

Poglejte si posnetek tega norega presenečenja!

 

A blast from the past :) Everybody loves birthday surprises! That`s why Tom Erik Heimen and I decided to do a solid Wingsuit flyby for Karina Hollekim`s special day :)Filmed by Flash Studio

Objavil/a Jokke Sommer dne 25. januar 2016

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400