Moskisvet.com
Danny Cipriani Kelly Brooke

Novice

Na vrhuncu slave je spal s tremi ženskami na dan

E.R.
20. 09. 2023 05.00
0

Danny Cipriani je v svoji novi avtobiografiji javnosti razkril vse sočne podrobnosti iz svoje spalnice. Od tega, s kom in koliko ženskami je spal, do tega, katera od partneric mu je zlomila srce.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Danny Cipriani je imel burno spolno življenje.
Danny Cipriani je imel burno spolno življenje. FOTO:

Angleški ragbist Danny Cipriani je v svoji novi avtobiografiji razkril, da je na vrhuncu svoje slave spal z več ženskami na dan. Obiskovale so ga ena za drugo, vsak dan pa je med rjuhe skočil z vsaj tremi ženskami, poroča Daily Mail. V avtobiografiji, ki nosi naslov 'Kdo sem jaz?' je Cipriani zapisal, da so mu družbo v postelji delale porno zvezde, igralke in običajna dekleta, ki jih je mimogrede spoznal v kavarni. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Tako je danes videti Miss Slovenije leta 2000
Preberi še
Tako je danes videti Miss Slovenije leta 2000

"Sčasoma sem postal zelo discipliniran. Eno dekle je ravno zapuščalo hišo, ko je bilo drugo že na poti vanjo," se je pohvalil ragbist. Med številnimi partnericami je izpostavil igralko Lindsay Lohan (37) in nekdanjo manekenko Katie Price (45). Igralko je opisal s samimi komplimenti, medtem ko je bil pri opisu Katie bolj skop. Poudaril je, da z njo ni bil v dejanskem razmerju, ampak je z njo samo spal.

Danny Cipriani in Kelly Brook
Danny Cipriani in Kelly Brook FOTO: Profimedia
Sanje o nezvestobi: kaj pomeni, če ste v sanjah varali partnerja?
Preberi še
Sanje o nezvestobi: kaj pomeni, če ste v sanjah varali partnerja?

Za njim je sicer burna preteklost z radijsko voditeljico Kelly Brook (43), s katero je bil v zvezi med letoma 2008 in 2010. Razmerje sta končala po hudem prepiru, ki ga je zanetila striptizeta, ko je Dannyju zaplesala v naročju. Cipriani se je zaradi tega tudi samopoškodoval, o neljubem dogodku pa je povedal: "Ne morem ravno izraziti, kako sem se počutil, ker sem imel v sebi toliko stvari, s katerimi se nisem znal soočiti. Čutil sem, da je to edina možnost."

Bil je na pragu smrti, zdaj ljubi mlado lepotico
Preberi še
Bil je na pragu smrti, zdaj ljubi mlado lepotico

Striptizerka menda ni le plesala, ampak je bila deležna tudi zvezdnikove izpovedi, saj ji je izdal, da se namerava ločiti, kar je Kelly izvedela šele naknadno. Med njima se je vnel hud prepir, strasti pa so morali umiriti varnostniki v klubu. S Kelly sta se nato dejansko razšla, ampak Cipriani je priznal, da je zaradi nje še dolgo časa trpel. Kelly mu je sicer čez čas dala drugo priložnost, a ko je na njegovem telefonu našla sporočila drugih žensk, je z njim ponovno zaključila. 

Vzhajajoča zvezdnica tenisa trenirala kar v kopalkah, zanjo se je ogrel Hamilton
Preberi še
Vzhajajoča zvezdnica tenisa trenirala kar v kopalkah, zanjo se je ogrel Hamilton

Danny se zaveda, da je v svoji preteklosti med rjuhe skočil z veliko ženskami, s katerimi ne bi smel. Spoznal je, da je težava v tem, da ne zna preprosto biti s partnerjem, ampak le, kako ga pritegniti ... Angleški ragbist je zdaj sicer že dve leti poročen z  Victorio Rose.

Takšna je bila pred lepotnimi operacijami Katie Price
Preberi še
Takšna je bila pred lepotnimi operacijami Katie Price


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400