Moskisvet.com
Carmen Carerra - 8

Novice

Kaj skriva med nogama vroča 'seks bomba'?

J.V.
12. 11. 2013 08.11
12

Carmen Carerra je 28-letna televizijska voditeljica in vedno bolj slavna manekenka, ki je sprožila peticijo, s pomočjo katere upa, da ji bo uspelo postati ena izmed slavnih Viktorijinih angelčkov. Če se ji želja uresniči, bo Carmen prvi transseksualec, ki se bo pridružil lepoticam priznane znamke spodnjega perila. Kljub mamljivim oblinam, ki danes krasijo njeno zelo ženstveno telo, se je Carmen namreč rodila kot moški.

Peticijo, ki jo je sprožila Carmen Carrera je do danes podpisalo že več kot 23 tisoč ljudi, ki si želijo transseksualno 28-letnico videti v prihajajoči vsakoletni modni reviji Victoria's secret. Če bo televizijski voditeljici in manekenki uspelo zbrati dovolj podpisov, bo postala prvi transseksualni model v zgodovini.

Rodila se je kot fant z imenom Christopher

V New Jerseyju rojena Carmen se je rodila kot fant z imenom Christopher in svojo pot do slave začela v resničnostnem šovu, kasneje pa počasi začela s preobrazbo iz moškega v žensko ter podpisala pogodbo z eno od priznanih modnih agencij.

Prestopila je ciljno črto

Čeprav ni popolnoma jasno, kako daleč je prišla s svojo preobrazbo, je marca letos na svoje družabno omrežje zapisala: „Iz moškega sem se preobrazila v žensko. Prestopila sem ciljno črto.“ Do sedaj je sodelovala v številnih modnih revijah, če bo vse po sreči, pa se bo kmalu sprehodila tudi po odmevni modni reviji najbolj seksi spodnjega perila na svetu. “Rada bi se zahvalila vsem oboževalcem, ki so začeli to peticijo. Rada vas imam.“

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497