Moskisvet.com
Lupita - 1

Novice

Danes najbolj slavna sužnja, nekoč je seksala s šefom ...

N.J.
13. 03. 2014 08.39
3

Preden je zaslovela z vlogo v filmu 12 let suženj, s katero si je prislužila tudi svojega prvega oskarja, je temnopolta igralka Lupita Nyong'o nastopala v kenijski soap-operi, v kateri resnično ni manjkalo seksi prizorov.

Podelitev nagrad bafta - 15
Podelitev nagrad bafta - 15 FOTO: Reuters
Njena eksotična lepota in igralske sposobnosti so sužnjo Patsey iz filma 12 let suženj spremenil v pravo zvezdnico. Toda še pred petimi leti je bila v Mehiki rojena Lupita Nyong'o, ki je kasneje odraščala v Keniji, le igralka v kenijski seksualni 'žajfnici' Shuga. 31-letnica je v njej igrala ambiciozno Ayiro, ki je za napredovanje in slavo pripravljena spati s svojim šefom pri oglaševalskem podjetju Maverick Advertising.

V seriji ne manjka seksi prizorov, s katerimi so želeli avtorji opozarjati na nevarnosti spolno prenosljivih bolezni kot sta HIV in AIDS. V enem od delov serije Ayira celo odkrije, da je po vsej verjetnosti okužena s to smrtonosno boleznijo. Serija je bila deležna izjemnega odziva v 40 različnih afriških državah, predvajali pa so jo na 70 različnih televizijskih postajah. Leta 2010 je Lupita, fotomodel za Miu Miu in diplomantka na Yale School of Drama, ki si je glavo obrila že pri 19 letih, v enem od intervjujev za CNN dejala: "Mislim, da serija skuša pokazati, da HIV in AIDS ne pomenita smrtne obsodbe. Okužba z vitusom hiv je stanje, ki ga je mogoče nadzorovati, če se posameznik seveda odloči za to. Z virusom je mogoče živeti normalno življenje."

Lupita - 1
Lupita - 1 FOTO:


 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497