Moskisvet.com
Ležanje

Novice

Črnogorci se bodo letos namesto v ležanju pomerili v izolaciji

A.P.
14. 01. 2021 06.00
0

Ste vedeli, da Črnogorci vsako leto pripravljajo tekmovanje v ležanju? A tega zaradi epidemije covida-19 nazadnje niso mogli izvesti. Organizatorji so se zato odločili, da tekmovanje nekoliko priredijo, zato bo šlo letos za tekmovanje v izolaciji. Vse skupaj se bo začelo 5. februarja, zmagovalec pa bo bogatejši za 300 evrov.

Pravila tekmovanja v izolaciji, ki bo potekalo v vasi Montenegro, velevajo, da bodo morali tekmovalci v kolibi bivati sami in je ne bodo smeli zapustiti. Ob tem bodo morali sami skrbeti za red in čistočo. Prikrajšani bodo za ''obvezno'' opremo vsakega doma, in sicer za televizor, prepovedani pa bodo tudi telefon, tobak in alkohol. Hrano jim bo priskrbel organizator, ki zagotavlja, da bo ta zdrava in da je bo ravno prav za vsak dan, medtem ko si bodo z vodo lahko postregli sami.

Nenavadna dostava za najbogatejšega Zemljana
Preberi še
Nenavadna dostava za najbogatejšega Zemljana

Tekmovanje bo trajalo teden dni, udeleženci pa bodo dnevno delili svoje vtise, ki jih bodo organizatorji objavili na Instagramu. Zmagovalec tekmovanja bo tisti, ki bo na družbenem omrežju zbral največ glasov. Če bo izid tesen, bo o zmagovalcu odločila komisija tekmovanja, ki bo med prijavljenimi zbrala od pet do sedem ljudi, ki bodo nato sodelovali na tekmovanju. Zmagovalec si lahko obeta 300 evrov nagrade, če bo udeleženec v kolibi zdržal manj kot tri dni, pa bo moral plačati vse stroške namestitve in hrane, kar pomeni 105 evrov.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382