Moskisvet.com
Človek volk

Novice

To je človek, ki se je preobrazil v volka

M.S.
26. 01. 2023 05.00
0

Pred časom smo pisali o moškem, ki se je preobrazil v psa, z Japonske pa prihaja še ena bizarna zgodba o nenavadni stilski preobrazbi, tokrat inženirju, ki uživa v kostumu volka. Za kostum realističnega volka naravne velikosti je zapravil skoraj 20 tisoč evrov. V njem, pravi, pozabi na vse skrbi.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Profesor študente učil, kako se izdela ekstazi
Preberi še
Profesor študente učil, kako se izdela ekstazi

Japonski inženir Toru Ueda je kostum naročil pri podjetju Zeppet, podjetju, ki izdeluje kostume za potrebe televizije in filmske industrije, in podjetju, ki je izdelalo tudi realističen kostum za psa po meri človeka, o katerem smo pisali TU.

To je moški, ki je postal pes
Preberi še
To je moški, ki je postal pes

Kot trdi 32-letni Ueda, se med nošenjem kostuma počuti, kot da ni več človek in mu omogoča, da je osvobojen človeških odnosov. Tokijčan je tako navdušenost nad živalmi ponesel na novo raven. Želel si je čim bolj realističen kostum in takšnega, da lahko v njem hodi. Nad končnim rezultatom je naravnost navdušen – podjetju je za inspiracijo služil sivi volk.

Sokushinbutsu ali samomumufikacija: umiranje na obroke za večnost
Preberi še
Sokushinbutsu ali samomumufikacija: umiranje na obroke za večnost
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Poudarja, da ga ne nosi ves čas, ampak zgolj za posebne priložnosti, ko k sebi povabi prijatelje. V njem, pravi, vse skrbi, povezane s službo in ostalim, izginejo. Kostum mu, kot pravi, daje posebno moč, ki jo sicer ne čuti. ''Ko se pogledam v ogledalo, vidim volka, kar je zelo ganljivo. Nisem volkodlak, saj gre za pošast, sam pa to nisem,'' še pove. Kot alter ego se Ueda torej še ne sprehaja v javnosti, kar mu sicer odsvetujemo, saj če se bo v njem potikal po gozdu ali okoli hiš, bi ga lovci kaj hitro lahko zamenjali za pravega volka in ga ustrelili.

Je skrivnost gozda Aokigahara končno razkrita?
Preberi še
Je skrivnost gozda Aokigahara končno razkrita?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382