Moskisvet.com
Clint Eastwood

Novice

Rad je letal s cveta na cvet, zdaj pa ljubi svojo uslužbenko

M.S.
24. 03. 2024 03.00
1

93-letni Clint Eastwood je s svojo izjemno kariero v igranju, režiji in produkciji filma postal eden najbolj spoštovanih ameriških filmskih ustvarjalcev. Kljub izjemni slavi je vedno vzdrževal visoko stopnjo zasebnosti v svojem ljubezenskem življenju. Po številnih odmevnih razmerjih se je odločil, da ne bo več stopal pred oltar.

Clint Eastwood je eden izmed zadnjih preostalih igralcev iz zlate dobe Hollywooda. Svojo igralsko kariero je začel v petdesetih letih prejšnjega stoletja, vendar je šele desetletje pozneje postal eden izmed najpomembnejših ameriških filmskih zvezdnikov. V času kariere je 93-letni igralec svoje filmsko znanje razširil na produkcijo in režijo, za kar je prejel kar štiri oskarje in štiri zlate globuse.

Med njegova najbolj uspešna dela štejemo Unforgiven, Mystic River in Million Dollar Baby. Zvezdnik je v intervjuju z Robertom Ebertom pred leti priznal, da ga je za igralsko kariero še posebej navdihnil igralec Gary Cooper. Njegove filme pa je spremljal od svojega petega leta starosti, ko sta z očetom skupaj hodila v kino.

Clint Eastwood in Christina Sandera
Clint Eastwood in Christina Sandera FOTO: Profimedia
92-letni igralec ljubi 36 let mlajšo skrivnostno lepotico
Preberi še
92-letni igralec ljubi 36 let mlajšo skrivnostno lepotico

Ljubezensko življenje Eastwooda je v času njegove kariere nenehno polnilo naslovnice tabloidov. Eastwood je imel številna odmevna razmerja, skupno pa je pozdravil osem otrok z različnimi partnericami. Njegov najdaljši zakon je bil z Dino Eastwood, ki je trajal več kot 17 let. Leta 2015 pa je svojo ljubezen našel v Christini Sandera, ko je bila še hostesa v hotelu, ki je bil v lasti Eastwooda.

Clint Eastwood
Clint Eastwood FOTO: Profimedia
Slavni igralec je na podelitev prišel pijan
Preberi še
Slavni igralec je na podelitev prišel pijan

Zvezdniški par ohranja visoko raven zasebnosti in ne deli osebnega življenja z javnostjo. Leta 2018 smo Christino prvič videli poleg Eastwoodovih treh otrok, vnukinje in prve žene na premieri filma The Mule. Po tolikih zvezah in zakonih pa se je igralec odločil, da ne bo več dajal prstanov. "Imel sem zakon, ki se ni uspešno zaključil in mislim, da si tega ne želim več," je zaupal po ločitvi od Maggie Johnson.

Clint Eastwood in Christina Sandera
Clint Eastwood in Christina Sandera FOTO: Profimedia
Slavnega igralca na konferenci izžvižgali oboževalci
Preberi še
Slavnega igralca na konferenci izžvižgali oboževalci

Vsi oboževalci Clinta Eastwooda ga ne spreglejte v nedeljo, 24. marca, v drami Vesoljski kavboji ob 22.05 na KINO. Ruski komunikacijski satelit se zaradi napake v sistemu začne vračati na Zemljo. NASA ima samo nekaj tednov časa, da satelit zaustavi. Nekdanji testni pilot Frank Corvin edini pozna staro tehnologijo, s katero je bil satelit zgrajen, zato ga pokličejo na pomoč. Toda Frank je v vesolje pripravljen poleteti le, če gredo z njim tudi trije kolegi, s katerimi je pred štiridesetimi leti že sodeloval v letalski ekipi. Ko se možakarji naposled znajdejo v vesolju, jih tam čakajo številna presenečenja.

Na VOYO si lahko njegovi zvesti oboževalci ogledate tudi športno dramo Punčka za milijon dolarjev, za katero je leta 2005 prejel kar štiri oskarje.

 

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ko se je končal njun 17 let dolg zakon, je Clint v le nekaj tednih uteho našel v objemu Erice Tomlison Fisher, Dino pa tolaži Ericin nekdanji mož Scott. Kar se na prvi pogled sliši zapleteno, je v resnici zelo preprosto, zgodilo se je namreč to, da sta dva nekdanja zakonska para zamenjala partnerje. Več si lahko preberete v spodnjem članku.

Hollywood v šoku: po 17 letih sta se ločila in....
Preberi še
Hollywood v šoku: po 17 letih sta se ločila in....

Vir:  People in Farout Magazine.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382