Moskisvet.com
Claudia Schiffer ima tudi pri 47. letih zavidanja vredno telo.

Novice

Claudia Schiffer osupnila s svojim telesom

M. A.
24. 08. 2018 14.12
2

V devetdesetih letih je veljala za enega najbolj vročih supermodelov, številni so jo primerjali z Brigitte Bardot, v zadnjih letih pa se je umaknila z oči javnosti.

V devetdesetih letih prejšnjega stoletja ni bilo moškega, ki mu ime Claudia Schiffer ne bi pospešilo utripa. Nemka je v svoji bogati manekenski karieri na modnih brveh širom sveta nosila obleke, na katere so se podpisala vsa pomembnejša imena modnega sveta, krasila je naslovnice modnih revij in celo Playboya, tuje pa ji niso bile niti reklame. Pogosto je svoj obraz 'posodila' luksuznim znamkam kozmetike.

Claudia že več kot 25 let buri moško domišljijo.
Claudia že več kot 25 let buri moško domišljijo. FOTO: Profimedia

Danes 47-letna Claudia uživa mirno zakonsko življenje. Po odmevni zvezi s čarovnikom Davidom Copperfieldom se je leta 2002 poročila z britanskim režiserjem Matthewom Vaughnom, s katerim je poročena še danes. V zakonu so se jima rodili trije otroci; Caspar Matthew ima danes 15 let, Clementine Poppy 13, Cosima Violet pa 8 let. Družinica Vaughn Schiffer pa se je te dni odpravila na družinske počitnice v Italijo. Tamkajšnji paparaci so manekenko ujeli med uživanjem na jahti, kjer je dokazala, da ima še vedno zavidanja vredno telo. Sprva so nekaj dni počitnikovali v luksuznem Portofinu, nato pa so z jahto odrinili v sanjsko Toskano, kjer so se predajali soncu.

Claudia Schiffer ima tudi pri 47. letih zavidanja vredno telo.
Claudia Schiffer ima tudi pri 47. letih zavidanja vredno telo. FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400