Moskisvet.com
Dejan Nemec

Novice

Član slovenske zlate reprezentance tihotapil ljudi, čaka ga huda kazen

M.S.
16. 05. 2023 11.40
0

Iz Hrvaške prihaja vest, da naj bi nekdanji slovenski reprezentančni vratar, ki je zaigral tudi v Ligi prvakov in dvakrat postala slovenski državni prvak, tihotapil ljudi.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Nekdanji slovenski vratar Dejan Nemec je osumljen trgovine z ljudmi. Kot poroča EkipaSN, so ga prijeli hrvaški policisti, ker naj bi sodeloval pri tihotapljenju kitajskih državljanov – tihotapili naj bi jih po Savi na gumijastem čolnu. Prijeli so ga 10. maja v Slavonskem brodu in sicer kot del akcije za zaščito državne meje in preprečevanja nezakonitih vstopov v državo, ki jo izvaja Urada za preprečevanje korupcije in organiziranega kriminala.

Dejan Nemec je dvakratni državni prvak, ki je med drugim branil tudi sloviti Barceloni v Ligi prvakov.
Dejan Nemec je dvakratni državni prvak, ki je med drugim branil tudi sloviti Barceloni v Ligi prvakov. FOTO: Jani Dolinšek
Ponočevanje in narodnjaki, tako si Dončić polni baterije
Preberi še
Ponočevanje in narodnjaki, tako si Dončić polni baterije

46-letni nekdanji vratar Mure, Bruggeja, Domžal in Beltincev, ki je rokavice na klin obesil leta 2016, je bil del slovenske reprezentance na evropskem prvenstvu leta 2000 in svetovnem prvenstvu leta 2002 – v državnem dresu je branil le na prijateljski tekmi proti Hodurasu, na velikih tekmovanjih pa je bil tretji vratar – in naj bi bil danes del širše kriminalne združbe. Osumljen je tihotapljenja 14 Kitajcev iz Bosne in Hercegovine na Hrvaško. Nekdanji vratar je pred časom prebolel raka (Hodgkinov limfom).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Slovenski kolesarski zvezdnik nepričakovano končal kariero
Preberi še
Slovenski kolesarski zvezdnik nepričakovano končal kariero

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382