Moskisvet.com
Christian Bale je najbolj znan po svoji vlogi Viteza teme.

Novice

Potem pa šok: Ta igralec je ostal brez las

E.R.
25. 02. 2024 03.45
0

Ta hollywoodski igralec je znan po drastičnih preobrazbah, ki se jih posluži za svoje vloge, zaradi njegove najnovejše pa je praktično neprepoznaven.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Hollywoodski filmski svet je blagoslovljen, da ima v svoji industriji igralca, ki se lahko za vsako vlogo drastično spremeni, shujša ali se zredi, pa tudi spremeni lase ali brado.

Toda zadnja sprememba podobe ga je resnično spremenila in mnogi ga sploh ne bi prepoznali.

Ga prepoznate? S svojo novo podobo je šokiral svet
Preberi še
Ga prepoznate? S svojo novo podobo je šokiral svet

Christian Bale bo kmalu začel s snemanjem novega filma "Frankenstein", v katerem igra, za to vlogo pa se je moral posloviti od stare pričeske.

Slavne osebe, ki so se na smrt bale, da bodo žive pokopane
Preberi še
Slavne osebe, ki so se na smrt bale, da bodo žive pokopane

50-letnega igralca so opazili v Los Angelesu s sončnimi očali in sveže obrito glavo, ko se je odpravljal na kavo v Brentwood. Zdi se, da paparacev sploh ni opazil, na svoj prost dan pa je sproščeno užival na soncu. 

V preteklosti je v dveh filmih dosegel za mnoge nemogočo spremembo.

Za vlogo v filmu "Izginjajoči " je shujšal skoraj 30 kilogramov, mnogi pa so se zaradi anoreksije bali za njegovo zdravje. Nasprotno pa je doživel za naslednji film Ameriški goljufi, v katerem je nadoknadil izgubljeno težo in se zredil za 20 kilogramov.

Christian Bale presenetil z izjavo
Preberi še
Christian Bale presenetil z izjavo

''Pojedel sem veliko krofov, cheeseburgerjev in vsega drugega. Pojedel sem dobesedno vse, kar mi je prišlo pod roke,'' je po koncu snemanja povedal za People.

Bale je bil nazadnje v javnosti viden v začetku februarja, kjer sta z ženo Sandro Bale (prej Blažić) slovesno začela gradnjo rejniškega doma.

Že več kot 20 let je poročen z Američanko srbskega rodu, nekoč pa je razkril, da zaradi nje praznuje dva božiča. Žena je namreč pravoslavne veroizpovedi in božič praznuje po drugem koledarju.

Zvezdnik že 24 let ljubi Srbkinjo, zaradi nje ne govori z mamo in sestro
Preberi še
Zvezdnik že 24 let ljubi Srbkinjo, zaradi nje ne govori z mamo in sestro

Christian redko govori o Sandri, je pa priznal, kako zelo ga je razveselila, ko jo je spoznal in kako je zaradi nje spremenil nekatere poglede.

"Vsi v moji družini so bili ločeni, zato nisem imel preveč zdravih idej o poroki. Potem sem spoznal Sibi in nenadoma se mi je to zdela fantastična ideja," je priznal.

Konec 60. let prejšnjega stoletja se je Sandrina družina iz takratne Jugoslavije preselila v Ameriko, kjer se je rodila kot Srboslava Blažić, pozneje pa si je spremenila ime. Christian in Sandra sta se spoznala konec 90. let in se zaljubila na prvi pogled, poročila pa sta se leta 2000 v Las Vegasu. Zaradi ljubezni se je z družino, natančneje z mamo in sestro, hudo prerekal. Sandre niso marali in so o njej govorili slabo, česar on ni odobraval.

"Vse v svojem življenju dolgujem njej, je izjemna in močna ženska," je nekoč dejal Christian. S Sandro ima hčerko Emmeline in sina Josepha, ki se je na njegovo vztrajanje naučil govoriti tudi srbsko.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Filmi s Christianom Baleom tudi na VOYO

Na VOYO lahko kjerkoli in kadarkoli izbirate kar med tremi njegovimi filmi:

1. Biografska komična drama Velika poteza (Big Short)

Leta 2005 so štirje outsiderji videli, česar velike banke, mediji in vladni nadzorniki niso želeli – da grozi zlom svetovnega gospodarstva. Nadarjeni analitik in menedžer finančnega sklada Michael Burry s svojimi izračuni ugotovi, da je sistem podeljevanja hipotek v ZDA tik pred razpadom, zato se odloči za nezaslišano potezo – stavi proti nepremičninskemu trgu. Banke z veseljem sprejmejo denar, njegove na videz nepremišljene poteze pa vzbudijo pozornost vlagateljev pod vodstvom skeptičnega Marka Bauma, ki se odpravijo na teren in odkrijejo neverjetne anomalije v celotnem finančnem sistemu. Biografska drama prikazuje, kako je skupina vlagateljev predvidela in izkoristila finančno krizo.

Priljubljena serija se je vrnila z novo sezono
Preberi še
Priljubljena serija se je vrnila z novo sezono

2. Biografska športna drama Borec (Fighter)

Življenjska zgodba o boksarju "Ircu" Mickyju Wardu in njegovem bratu ter trenerju Dicku Eklundu, posneta po resničnih dogodkih. Brata proti vsem pričakovanjem naporno trenirata za zgodovinski boksarski naslov, ki naj bi vnovič povezal njuno razbito družino in njunemu rojstnemu mestu povrnil tisto, kar vsi že dolgo pogrešajo: ponos. Micky Ward je nadebudni boksar, ki odrašča v senci starejšega brata in trenerja Dickyja, ta pa se bori z lastnimi demoni. Njun eksplozivni odnos grozi, da bo pokopal oba; krvna vez je morda njuna edina možnost za odrešitev.

Za popoln slovenski večer
Preberi še
Za popoln slovenski večer

3. Triler Žametne noči (Velvet Goldmine) 

Pripoved nas ponese na glasbeno sceno sedemdesetih let, ko umre rockovski zvezdnik Brian Slade. Deset let kasneje mora novinar in Brianov velik oboževalec Arthur Stuart raziskati ozadje njegovega umora. Arthur se tako sreča z ljudmi, ki jih je nekoč občudoval le od daleč. Med njimi sta Brianova bivša žena Mandy in bivši ljubimec Curt Wild. Med pogovori z njima Arthur počasi sestavi sliko o Brianu, njegovi glasbi in načinu življenja.

Ne veste, kateri film bi gledali danes? Imamo rešitev
Preberi še
Ne veste, kateri film bi gledali danes? Imamo rešitev

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382