Moskisvet.com
Chris Hemsworth

Novice

Nekoč je živel v plemenu, danes ima pod palcem milijone

E.R.
10. 04. 2024 03.00
0

Avstralski igralec Chris Hemsworth je obiskal člane aboriginske skupnosti Gulin Gulin na severu Avstralije, kjer je živel s starši in bratoma.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Enega najbolj slavnih hollywoodskih igralcev, Chrisa Hemswortha, so na obisku člani plemena sprejeli kot enega izmed svojih, zvezdnik pa je tako užival v vrnitvi domov, natančneje v kraj in skupnost, kjer je odraščal, da se je odločil svojo zgodbo deliti s svojimi 59 milijoni sledilcev na Instagramu.

Slavni igralec je bratu pomagal uresničiti sanje
Preberi še
Slavni igralec je bratu pomagal uresničiti sanje

Avstralski igralec, ki bo 11. avgusta praznoval 41. rojstni dan, se je rodil v Melbournu v Avstraliji, mami Leonie, učiteljici angleščine in očetu Craigom, socialnemu delavcu. Je srednji otrok, saj ima še tri leta starejšega brata Luka ter  sedem let mlajšega brata Liama. Vsi skupaj pa so dolga leta živeli v majhni, izolirani avtohtoni skupnosti Gulin Gulin na severu Avstralije.

V Severnem teritoriju, kot se uradno imenuje ta avstralskega provinca, so člani staroselske skupnosti sprejeli Chrisa s sporočili "Dobrodošel doma" in risbami, na katerih so bili simboli zvezd, rož in src ...

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Ko sem bil majhen, je moja družina živela daleč od civilizacije in velikih mest, v majhni aboriginski skupnosti na severnem ozemlju. Nekateri moji najzgodnejši in najlepši spomini so iz tega obdobja mojega življenja," je v objavi zapisal Hemsworth.

Eden najprivlačnejših moških delil nasvete za dosego sanjske postave
Preberi še
Eden najprivlačnejših moških delil nasvete za dosego sanjske postave

Dodal je, da je izjemno vesel, da se je lahko vrnil v Gulin Gulin 35 let kasneje, in da si ni upal pričakovati tako toplega sprejema in izkazane hvaležnosti prebivalcev. Domorodne skupnosti tega območja se sicer v sušnih obdobjih spopadajo z dostopnostjo pitne vode, igralec pa jim je obljubil njegovo sodelovanje in pomoč pri reševanju tega pomembnega perečega problema skupnosti.

Chris Hemsworth in njegova žena Elsa Pataky, španska igralka in manekenka, s katero se je poročil decembra 2010, sicer živita v Byron Bayu (Novi južni Wales), kjer tudi vzgajata njuno 11-letno hčerko in 10-letna dvojčka.

Temu telesu se ni mogel upreti, požiral jo je z očmi
Preberi še
Temu telesu se ni mogel upreti, požiral jo je z očmi

Zvezdnika pa lahko nocoj ujamete tudi na programu KINO!, kjer bo ob 17.50 predvajan akcijski spektakel Možje v črnem: Globalna grožnja (Men in Black: International). V njem se Chris Hemsworth in Tessa Thompson v najnovejšem poglavju serije Možje v črnem spopadeta z največjo grožnjo do zdaj, saj morata ob varovanju sveta pred nepridipravi iz vesolja odkriti tudi sovražnika, ki se skriva v njihovih lastnih vrstah. Možje v črnem že od nekdaj varujejo svet pred zunajzemeljskimi grožnjami, čeprav nihče ne ve, da sploh obstajajo. Izjema je samo dekle, ki po dvajsetih letih končno pride na sled agenciji in se ji pridruži kot agentka M. Ko sovražnik napade na svetovni ravni, se novinka skupaj z agentom H poda na tajno misijo reševanja človeštva in vsega sveta, njuna naloga pa je še dodatno otežena, saj se nevarnost skriva znotraj tajne agencije MIB.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.gloria.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497