Moskisvet.com
Urška Čepin

Novice

Čepinka jo je spet nastavila ...

J.V.
25. 10. 2013 14.16
103

Razvpita slovenska ločenka Urška Hočevar Čepin se zgleduje po tujih zvezdnicah, ki na svoja družbena omrežja dnevno objavljajo provokativne fotografije. Na njenem profilu ne manjka pikantnih objav, nam pa je v oči padla fotografija, ki jo je Urška s svojimi oboževalci delila pred nekaj dnevi. In kaj je na njej tako posebnega? Urška, ki v oprijetih jeans hlačah in urejena od glave do pet, teče po barju.

Seksi Urška Čepin
Seksi Urška Čepin FOTO: Facebook
Nenavadna športna oprava bi si marsikdo mislil, a je Urška hitro pojasnila, da v resnici po barju ni tekla, ampak sta si z mamo privoščili sprehod. V tek se je podala le zaradi poziranja in da je njena mami lahko naredila posnetek hčerkine čvrste zadnjice med gibanjem, s katero se je ta kasneje hvalila na Facebooku. "Seveda sem ponosna nase in na svojo postavo. Pa tudi na ritko, ker je pač moja," nam je pred kratkim zaupala v smehu. Starleta rada izkoristi vsako priložnost, da pokaže svoje mamljive obline in buri moško domišljijo. Urška za svoje telo skrbi s tekom in obiskovanjem fitnesa, k njeni vitki liniji pa veliko prispeva tudi zdrava prehrana.

Na zlobne komentarje se ne ozira

Glede na njene številne objave na Facebooku se seveda pogosto najdejo tudi tisti, ki jih kritizirajo, a Urška pravi, da se na komentarje ne ozira. „Komentarji me sploh ne motijo. Slabih je načeloma malo, pa še pri teh ljudje kažejo svoje komplekse. Ponavadi se za njimi skrivajo ljudje, ki so nesamozavestni, ljubosumni, zavistni in privoščljivi. Ljudje, ki so tako nesamozavestni, da se skrivajo za lažnimi profili. Ogromno pa dobim pohval in pozitivnih mnenj. Tako ali tako pa ni videz vse.“

Urška Čepin v družbi Korada in Boška
Urška Čepin v družbi Korada in Boška FOTO:

KOMENTARJI (103)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497