Moskisvet.com
Celine Dion

Novice

Celine Dion priznala odvisnost od opiatov

E.R.
15. 06. 2024 01.00
1

"Nisem vedela, da me to lahko ubije," je razkritje komentirala hudo bolna pevka.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Glasbena diva Celine Dion (56) je osupnila javnost s priznanjem, da je odvisna od zdravil za lajšanje mišičnih krčev. V enourni oddaji za NBC News je pevka razkrila, da je jemala 90 miligramov valiuma na dan proti bolečinam, kar je lahko smrtonosen odmerek. To je bil njen prvi televizijski intervju, odkar so ji diagnosticirali redko nevrološko motnjo, imenovano sindrom okorele osebe.

Celine Dion
Celine Dion FOTO: Profimedia

"Nisem vedela, da me to lahko ubije. Pred nastopom sem vzela s sabo na primer 20 miligramov valiuma in ko sem prišla iz garderobe v zaodrje, ga je že zmanjkalo," je priznala pevka. Pojasnila je, da se je njeno telo navadilo na zdravilo, zato je povečevala odmerke, saj je kmalu po zaužitju zdravila spet začela čutiti simptome. 

Toliko let je že trezen Eminem
Preberi še
Toliko let je že trezen Eminem

Med pandemijo ji je zdravnik pomagal, da se je znebila odvisnosti. Sama je priznala, da veliki odmerki zdravil ne morejo pomagati pri reševanju poslovnih obveznosti in lajšanju čustvene bolečine, ki je nastala po moževi smrti.

Umrl je eden največjih igralcev lige NBA
Preberi še
Umrl je eden največjih igralcev lige NBA

Celine Dion je začela čutiti krče pred 17 leti, diagnozo pa je izvedela leta 2022. Odpovedala je vse koncerte na turneji in se odločila, da svojo bitko z boleznijo prikaže v dokumentarnem filmu 'I Am: Celine Dion', ki naj bi na male zaslone prišel konec tega meseca.

Hudo bolna pevka je znake bolezni ignorirala 17 let
Preberi še
Hudo bolna pevka je znake bolezni ignorirala 17 let

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: net.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630