Moskisvet.com
Ženska z denarjem

Novice

Če ni takšna, potem ...

N.J.
17. 03. 2014 08.37
13

Ko pogovor steče o tem, kakšna mora biti ženska, da bo moški v njej videl 'bodočo ženo', neredko pride do nesporazumov med spoloma. Nič novega namreč ni, da tako kot moški ne razumemo žensk, tudi ženske ne razumejo nas. Kakšna naj bi torej bila ženska, ki moškemu predstavlja 'material za poroko'?

Je seksi, ni cenena

Popolnoma zgrešeno je mišljenje, da mora bit popolna ženska oblečena kot prostitutka. Prekratka krila, ki razkrivajo ritne krajce, globoki dekolteji, prosojne majice in vrtoglave pete z debelim podplatom so vse prej kot oblačila, ki jih moški pričakuje na telesu svoje bodoče žene. Popolna žena ve, kako se obleči, da bo zapeljiva, a istočasno sofisticirana in damska, poleg tega pa zna popolna žena zapeljevati z očmi, ne s telesom.

Odnos mož-žena zna biti izjemno zapleten, istočasno pa tudi zabaven, poln humorja in nepozabnih trenutkov. Če vas zanima, kako zgleda, ko pobudo v zakonu prevzame ženska, ne zamudite super slovenske dramedije Mamin dan. 19. marca ob 21.15 na POP TV in VOYO!
Je 'kul'

Parov, ki se zapletejo zaradi gledanja športa na televiziji, ni malo. Popolna ženska razume, da morajo moški spremljati šport, saj je to zapisano v njihovem DNA. Popolne ženske nogometna tekma ne vrže iz tira, čas, ki ga moški preživi pred televizijo, pa si lahko brez težav krajša na pijači s prijateljico ali pa z nakupovanjem.

Je pametna in zabavna

Moškim je všeč, če se zna ženska nasmejati njihovim šalam, še veliko raje pa imajo, če ima ženska tudi sama razvit smisel za humor. Se zna pošaliti, nasmejati, ponorčevati tudi iz sebe, ne le drugih ... Ni pa vse zgolj v humorju. Biti mora tudi razgledana. Da ima svoje mnenje o določenih zadevah, da zna zagovarjati svoja stališča ... Težko je imeti ob sebi žensko, ki se zna le smejati in nikoli povedati ničesar pametnega.

Ima urejeno življenje

Že res, da imajo moški radi občutek, da jih ženska potrebuje, toda občutek, da je ženska popolnoma odvisna od njih, nikakor ni prijeten. Dobrodošlo je, da ima ženska svojo službo, kariero, aktivnosti, prijatelje in svojo strast. Nič ni hujšega, kot imeti ob sebi partnerico, ki se zanaša le na moškega, nima svojega življenja in vdira v vsak aspekt življenja svojega partnerja.

Je realna

V nobeni zvezi ni vse rožnato, in ko pride do spora, si moški želi imeti ob sebi žensko, ki ne bo za vsako stvar zagnala panike in iz muhe naredila slona. Prizemljema ženska bo v prepiru znala ostati mirna in trezne glave, ne bo brezglavo in histerično kričala, loputala z vrati, razbijala in strupeno gledala še naslednja dva tedna. Zrel pogovor, racionalnost in trezna glava so tiste vrline, ki pritegnejo prav vsakega moškega.

Zna ljubiti

Moški so kot pasji mladički – všeč jim je, če jih ima nekdo rad, jih zna ljubkovati in stisniti k sebi ter jim nudi brezpogojno podporo. Še posebej, ko imajo slab dan.

Seks in dolgočasje
Seks in dolgočasje FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497