Moskisvet.com
Sanjski - Carmen Osovnikar -1

Novice

Carmen Osovnikar ima tega dosti: to zdaj grozi vsem moškim, ki ...

M.S.
13. 10. 2022 10.00
1

Carmen Osovnikar, ki smo jo lahko spremljali v pretekli sezoni oddaje Sanjski moški, skrbi, da zanimanje zanjo na presahne. S prepoznavnostjo je kakopak prišla tudi bolj negativna plat slave, saj je deležna tudi pozornosti in zasebnih sporočil, ki si jih ne želi. In to je zdaj tudi jasno in glasno povedala.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

''Evo, zdaj povem, vsak moški, ki mi bo pisal, ga javno objavim, ker res nimam več živcev za to!!!! Pustite me pri miru, kaj vam ni jasno???? Ne da se to meni ...'' je prekipelo Carmen, ki je svoje frustracije izlila na Instagramu. Za kakšna sporočila gre, ni izdala, je pa hitro postalo jasno, saj je že uresničila svojo grožnjo.

Carmen Osovnikar ima tega dovolj.
Carmen Osovnikar ima tega dovolj. FOTO: Instagram story
Bizarno! Tudi to za denar počne Denise Dame
Preberi še
Bizarno! Tudi to za denar počne Denise Dame

Nedavno si je podjetna Karmen, ki letom kljubuje tudi z rekreacijo, omislila novo pričesko, potem ko se je po skoraj treh desetletjih postrigla na kratko in se pobarvala na temno. Sicer pa Štajerka redno poskrbi za dvig temperature med moškimi, ko postreže s fotografijami, na katerih se rada pohvali s svojim izklesanim telesom.

Novo sezono šova Sanjski moški lahko spremljate na POP TV in VOYO.
Zlati rez presodil: to je najlepša ženska na svetu
Preberi še
Zlati rez presodil: to je najlepša ženska na svetu

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382