Moskisvet.com
Carmen Electra

Novice

Njena majica se je v bazenu zmočila, skozi se je videlo vse

M.S.
10. 02. 2024 05.00
1

Ameriška igralka Carmen Electra je na svojem Instagram računu delila vročo fotografijo iz filma Šefova hčerka iz leta 2003, na kateri je oblečena v kratko mokro majico, ki poudarja njeno vitko telo. Danes je pri 51 letih še vedno ena izmed največjih seks ikon.

Ameriška igralka Carmen Electra je svoje oboževalce presenetila z deljenjem vroče fotografije na svojem Instagram računu. 51-letna zvezdnica je delila fotografijo iz svoje vloge v filmu Šefova hčerka iz leta 2003. Na fotografiji lahko vidimo mokro zvezdnico, ki prihaja iz bazena. Njena kratka bela in rdeča majica se trdno oprijema njenega vitkega telesa. "Šefova hčerka," je Carmen preprosto zapisala pod objavo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nekdanji seks bombi združili moči in zavrteli čas nazaj
Preberi še
Nekdanji seks bombi združili moči in zavrteli čas nazaj

To pa ni prvič, da je Carmen delila vroče stare fotografije. Še pred kratkim je objavila slike, na katerih gola pozira v masažnem salonu iz komedije Meet the Spartans iz leta 2008. Na fotografiji lahko vidimo igralko, ki leži na masažni mizi, njeno telo pa pokrivata le kos pice in rezine paradižnika.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Carmen Electra pri 51 še vedno vredna greha
Preberi še
Carmen Electra pri 51 še vedno vredna greha

Vsi, ki bi radi videli vročo sceno v bazenu, pa ne zamudite romantične komedije Šefova hčerka, ki bo v nedeljo, 11. februarja, ob 22:25 na POP TV. Tom dela na nepomembnem položaju v veliki založbi, vendar si v resnici želi napredovati. Problem je v tem, da je njegov šef Jack izjemno zahteven in zastrašujoč, zato Tomu pred njim rado zmanjka besed. Še večji problem je, da mu je všeč šefova hčerka Lisa. Nekega dne se Tomu vseeno nasmehne sreča, ko ga Lisa povabi k sebi domov, saj je očka na poslovnem potovanju. 

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir:  The Sun.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382