Moskisvet.com
Cardi B Offset

Novice

Cardi B 4-letni hčerki za rojstni dan podarila kupček denarja

M.S.
13. 07. 2022 12.01
0

Da raperka Cardi B in njen srčni izbranec Offset razsipno ravnata z denarjem in ne varčujeta pri otrocih, je že dolgo znano. Tokrat sta svoji hčerki Kulture namesto dizajnerske torbice za rojstni dan podarila kupček denarja.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Raperja Cardi B in Offset sta ponovno postala tarča kritik, potem ko sta hčerki Kulture Kiari za njen četrti rojstni dan podarila 50 tisoč ameriških dolarjev v denarju, medtem ko je za tretji rojstni dan deklica poleg razkošne zabave prejela tudi personalizirano rumeno torbico Herms Birkin, ki je ena najprestižnejših modnih znamk. Njena vrednost je bila blizu omenjene številke in so jo ročno izdelovali približno 100 ur. Tudi za drugi rojstni dan je prejela drago dizajnersko torbico.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za to lepo igralko se je ogrel Chris Rock
Preberi še
Za to lepo igralko se je ogrel Chris Rock

Kulture se je z denarjem pohvalila na videposnetku, ko je visela z avtomobila. Ko jo je Cardi B vprašala, kaj drži v rokah, je odvrnila "ticket", kar v slengu pomeni "milijon". Offset, ki ima s Cardi B tudi 10-mesečnega sina Wava, ji je odvrnil, da je to izraz za milijon, da pa sama drži 50 tisočakov.

Se je slavni nogometaš ločil zaradi te lepe cvetličarke?
Preberi še
Se je slavni nogometaš ločil zaradi te lepe cvetličarke?

Spomnimo, da je Cardi B Offsetu za 30. rojstni dan podarila kar dva milijona ameriških dolarjev, pred tem pa pol milijona v bankovcih.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497