Moskisvet.com
Coco Austin - 2

Novice

Takšnih mišic od nje nismo pričakovali...

J.V.
05. 06. 2013 10.29
7

Njenih XXL oblin smo do sedaj že vajeni, kljub temu pa smo jih te dni že malo pogrešali, saj ameriška starleta Coco že nekaj časa ni objavila novih seksi fotografij, ki jih je v preteklosti tako rada delila s svojimi oboževalci na družabnem omrežju Twitter. Včeraj pa je končno zopet presenetila z novim foto utrnikom, ki je nastal med njenim obiskom Mesta greha in priznati moramo, da takšnih trebušnih mišic nismo pričakovali!

Odkar je Coco Austin zaposlena s svojim Peep Showom v Las Vegasu, se je količina njenih vročih in provokativnih fotografij na Twitterju, drastično zmanjšala. Zato so bili njeni oboževalci zelo veseli, ko jih je pred nekaj dnevi počastila z novo rundo foto utrinkov, ki so nastali na njen prosti dan, ko se je ameriška starleta v družbi prijateljic sproščala ob hotelskem bazenu. Ultra majhen bikini v srebrni barvi, je le malo prepuščal domišljiji in njeno bujno oprsje je kar sililo na plan, nam pa je v oči padel predvsem njen izklesan trebušček. Njena velika in sočna zadnjica pa je tokrat ostala neizpostavljena.

Izklesala je svoje telo

Coco se je v zadnjih mesecih znebila vseh odvečnih kilogramov in izoblikovala svoje telo, na novo linijo pa je vidno ponosna. Starleta je morala za novo pridobljene mišice kar nekaj ur tedensko preživeti v telovadnici, njen trud pa se je vsekakor obrestoval. Njena vadba vključuje tudi ples ob drogu in Coco je v preteklosti že večkrat dokazala, da je neverjetno gibčna. "Ne more vsak zgraditi takšnih mišic. To mora biti v genih. Moja zadnjica po obliki izgleda kot zaokrožen del srca. Za ta del telesa uporabljam težke uteži," je priznala Coco in dodala, da zadnje čase razmišlja, da bi začela tekmovati kot bodybuilderka. 34-letnica pa mora danes veliko več telovaditi, da lahko ohrani vitko linijo, kot ji je bilo treba v dvajsetih letih. "Nočem priznati, toda z leti je vedno težje."

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382