Moskisvet.com
Bruce Willis

Novice

So igralcu šteti dnevi? ''Ne vedo, koliko časa mu je še ostalo''

M.S.
07. 12. 2023 15.15
0

Bolezen Bruca Willisa je zbližala njegovo družino, ki uživa v vsakem trenutku, ki ga preživijo v družbi slavnega igralca.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ameriški igralec Bruce Willis je zavoljo svoje bolezni le še bleda senca nekdanjega hollywoodskega zvezdnika, potem ko se je nehal zavedati ljudi in dogajanja okoli sebe. 68-letni Američan, ki se bori z demenco, preživlja svoj čas v družbi svoje žene Emme Heming, nekdanje soproge Demi Moore in petih otrok, saj ''ne vedo, koliko časa'' mu je še ostalo, zato ''karseda izkoristijo vsak trenutek z njim,'' je razkril vir blizu družine.

Fant znano Slovenko pustil na njen rojstni dan
Preberi še
Fant znano Slovenko pustil na njen rojstni dan
Stanje Bruca Willisa se slabša.
Stanje Bruca Willisa se slabša. FOTO: Profimedia
Gre igralcu tako slabo, da mora prodajati hrano na ulici?
Preberi še
Gre igralcu tako slabo, da mora prodajati hrano na ulici?

Stanje igralca, ki so mu januarja letos diagnosticirali frontotemporalno demenco, se je v zadnjih tednih drastično poslabšalo, potem ko se je pred letom dni zaradi afazije igralsko upokojil in imel težave z govorom. Kot je še razkril vir blizu družine, ''ima Bruce slabe in dobre dni, a v zadnjih dveh mesecih je več slabih, kot dobrih.'' Sicer pa ima Bruce 24-urno oskbro, ves čas pa je ob njem vsaj en družinski član. ''Preveva me krivda, saj imam sredstva, ki jih večina nima. Ko uspem iti na zrak, da si zbistrim glavo, se zavedam, da nimajo vsi te svobode. Ko naša zgodba dobi medijsko pozorost, vem, da je veliko neslišanih zgodb, ki si zaslužijo pozornost in sočutje.''

Film Bruca Willisa si lahko ogledate na VOYO.
Slavni igralec gre v igralski pokoj: ''Povedal sem vse, kar sem imel za povedati''
Preberi še
Slavni igralec gre v igralski pokoj: ''Povedal sem vse, kar sem imel za povedati''

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382