NOVICE

Par sta postala, ko je imela ona 39, on pa 15 let

M.S.
21.11.2023, 7:30
0
Prva dama Francije Brigitte Macron je v redkem intervjuju spregovorila o začetku zveze z Emmanuelom Macronom in s podrobnostmi povzročila zgražanje.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

70-letna Brigitte Macron (dekliško Trogneux) je priznala, da je v njeni glavi vladal kaos, ko je spoznala bodočega moža in predsednika Francije, Emmanuela Macrona, saj je imela 39, on pa komaj 15 let! Spoznala sta se, ko je ona službovala kot učiteljica na zasebni katoliški šoli Lycee la Providence v Aminesu v severnem delu Francije, na katero je tedaj hodil Emmanuel. Z njim v razredu je bila njena hčerka Laurence, ki se ji je rodila v razmerju z nekdanjim soprogom Andreom-Luisom Auziereom, s katerim je bila tedaj še poročena.

PREBERI ŠE
To je ženska, ki jo je Dodi zapustil zaradi Diane

Emmanuel Macron in Brigitte
Emmanuel Macron in Brigitte / FOTO: AP

PREBERI ŠE
Nihče ni verjel vanju, danes sta poročena že 23 let

Ko se je razvedelo, da sta učiteljica in mladoletni Macron v razmerju, je nastal pravi škandal, Emmanuelovi starši pa so sina nemudoma izpisali iz šole in ga poslali v dve uri in pol oddaljen internat. Njegovi starši so sprva mislili, da je v razmerju z njeno hčerko.

PREBERI ŠE
Umrla pevka z Evrovizije, dočakala je le 46 let

PREBERI ŠE
Anamaria še nikoli ni bila tako zapeljiva

Velika razlika v letih je bila od nekdaj osredja tema pogovora razmerja 'prvega para Francije', Brigitte pa je nedavno spregovorila o tegobah, ki jih je preživljala zaradi tega na začetku zveze. ''Plašilo me je, da je tako mlad. Moral je oditi v Pariz in dejala sem si, da se bom zaljubila v nekoga svojih let, kar pa se ni zgodilo,'' je bila odkrila prva dama Francije in nekdanja srednješolska učiteljica igre, ki je od svojega moža starejša 24 let. Par je tudi po razhodu ostal v stiku, a je Brigitte držala distanco, da ne bi povzročila tegob svojim otrokom, ki so bili podobne starosti kot Emmanuel.  ''Nisem hotela uničiti življenja svojih otrok. Za to sem potrebovala čas. Trajalo je 10 let, da sem zavila na prava pota. Samo mislite si lahko, česa vse smo se morali naposlušati. A nisem želela, da bi zamujala življenje.'' Par se je poročila leta 2007. Danes je Emmanuel star 45, Brigitte pa 70 let. Kot je še dejala Brigitte, se je njuno razmerje z leti le še utrdilo. ''Vedno sem ga občudovala,'' je pohvalila njegov neverjeten intelekt, ki ga je prepoznala že, ko je bil še dijak.

PREBERI ŠE
Toliko je slovenska reprezentanca zaslužila z uvrstitvijo na Euro 2024