Moskisvet.com
Zadovoljevanje v španskem BB

Novice

Brez zadržkov ga je obdelala pred vsemi!

U.S.
16. 04. 2013 12.53
10

Tudi v španskem Big Brotherju so tekmovalci dokazali, da znajo poskrbeti za večjo gledanost priljubljene oddaje. Eden od oboževalcev resničnostnega šova je zbral nekaj najbolj vročih prizorov in jih zmonitral v vroč video. Poglejte, kaj je pripravil.

Seveda anonimnež do dobrih posnetkov ne bi prišel tako zlahka, če ne bi tekmovalci sami poskrbeli za vroče dogajanje med štirimi stenami. Prisotnost kamer očitno Melanie in Piera ni pretirano motila, saj sta se iz dneva v dan težje skrivala in zadrževala. Hormoni so divjali po svoje in spolna sla je bila praktično neobvladljiva, tako da je bilo samo vprašanje časa, kdaj bo eksplodiralo.

Motila ju ni niti prisotnost drugih tekmovalcev

Vročim igricam pod odejo so sledili strastni poljubi na hodniku, obdelovanje na ležalniku pred hišo, seksanje pred sotekmovalci. Očitno je seks pred kamerami za nekatere nekaj povsem običajnega, medtem ko se drugi precej premišljeno spustijo v vroče igrice predvsem zaradi večje priljubljenosti in bogate denarne nagrade, ki jo zmagovalcu obljubljajo ustvarjalci šova.

Slovenci na vrhunec še čakamo ...

Če ste že mislili, da za vroče prizore seksa pred kamerami poskrbijo radi samo v Srbiji, kjer se trenutno odvija Big Brother slavnih in kjer se je glavna akterka starleta Ava Karabatić posteljnim užitkom predala že z dvema sotekmovalcema, ste se zmotili. Zdaj so tudi Španci dokazali, da so željni vročih dotikov, torej le še Slovenci čakamo na res strasten par, ki se bo povsem brez zadržkov spustil v seksualno avanturo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382