Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Brez sramu se je slekla za politiko

V.S.
24. 05. 2012 11.11
3

Mlada Mehičanka se je med volilno kampanjo, v kateri kandidira za vstop v mehiški kongres, odločila za radikalno samo-promocijo. Ker ji po raziskavah ni šlo najbolje, je prebivalce želela nekoliko šokirati in s tem opozoriti nase.

34-letna Natalia Juarez, sicer profesorica filozofije in goreča kandidatka za političarko, se je na promocijskih plakatih, s katerimi volivce vabi naj glasujejo zanjo, pojavila napol gola. Fotografirana v krogu svojih prijateljic, prebivalcem pomenljivo sporoča: »Izzivam vas, da skupaj oblikujemo nacijo brez predsodkov«.

Juarezova je na drzno idejo prišla po tem, ko je v volilni tekmi močno zaostajala za protikandidati. Seveda je z napol golimi fotografijami zadela v polno. Naenkrat so vsi govorili o njej, veliko pozornost so ji posvetili tudi svetovni mediji in mlada političarka je dobro izkoristila priložnost, da pove svoje politično sporočilo: » Naša družba je otopela, kot kaže se ne zavedamo svoje vloge. Potrebujemo svež zagon, novo energijo, zato politiki in prebivalci, zbudite se!«

Drznapolitičarka Natalia Juarez je že napovedala, da je to šele začetek njene volilne kampanje in da pravi potres prihaja 1. julija, ko se bo Mehika ponovno prebudila zaradi novega šoka, ki ga pripravlja.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497