Moskisvet.com
Toples

Novice

Brez modrčka bežala pred policisti

S.C.
10. 08. 2012 15.38
3

Namesto da bi svojega dragega prijetno presenetila, kakor je načrtovala, je pogumna 35-letnica pristala v priporu, ker je bežala pred začudenimi policisti.

Moramo priznati, da je 35-letna Mandy Ramsey s Floride resnično pogumna ženska z norimi idejami, toda tokrat se je ena njenih odbitih zamisli žal zelo slabo končala. Svojega najdražjega je namreč hotela prijetno presenetiti, zato je za volan svojega jeklenega konjička sedla kar 'zgoraj brez' in se odpeljala na vroči zmenek presenečenja. A pretežka noga jo je drago stala! Zaradi prevelike hitrosti se je za njo pognala policijska patrulja, na begu pred začudenimi policisti pa je prevozila rdečo luč, ne nekem dvorišču celo porušila manjše drevesce in izginila neznano kam. Na domu njenega fanta so jo našli šele s pomočjo helikopterja ter jo pospremili v pripor. V svoj bran je povedala, da jo je bilo preprosto preveč sram, da bi jo ustavili v takšni opravi, torej brez majice in modrčka, zato je raje pobegnila. Po pologu varščine so jo sicer spustili iz pripora, zagotovo pa bo naslednjič trikrat premislila, preden bo ušpičila še kakšno neumnost.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414