Moskisvet.com
Bradley Cooper

Novice

Ta izkušnja je za vedno spremenila njegov pogled na igranje

M.S
28. 03. 2024 05.00
0

Ameriški igralec in režiser Bradley Cooper je bil nominiran za nagrado SAG za svojo vlogo v filmu Maestro. Med pogovorom v okviru programa SAG-AFTRA Foundation Conversation je delil izkušnjo, kako je opazovanje soigralca Vincea Vaughna v filmu Lovca na družice vplivalo na njegov pristop k igri.

Ameriški igralec in režiser Bradley Cooper se je pridružil svojim igralskim kolegom, ki so bili nominirani za nagrado SAG za najboljšega igralca. Cooper je bil nominiran za svoj nastop v lastni režiji v filmu Maestro. V okviru programa SAG-AFTRA Foundation Conversation je bil vsak izmed igralcev pozvan, naj opiše enega izmed najpomembnejših trenutkov s soigralcem na snemanju, ki je za vedno vplival na njihovo kariero.

Bradley Cooper
Bradley Cooper FOTO: Profimedia
Ljubi eno najlepših žensk, na rdečo preprogo pa je pripeljal njo
Preberi še
Ljubi eno najlepših žensk, na rdečo preprogo pa je pripeljal njo

Bradley Cooper je priznal, da se mu je še posebej vtisnilo snemanje romantičnega filma Lovca na družice, kjer je igral stransko vlogo fanta Sacka Lodgea. Preden je dobil to vlogo, se je vedno držal navodil in skušal svoje vloge izpeljati na najboljši način. Nato pa je med opazovanjem Vincea Vaughna med snemanjem akcijskega prizora popolnoma preoblikoval svoj pristop k igranju. 

Vince Vaughn
Vince Vaughn FOTO: Profimedia
Omrežila najbolj zaželjenega samca, a se stiska k nekdanjemu
Preberi še
Omrežila najbolj zaželjenega samca, a se stiska k nekdanjemu

Opisal je anekdoto, kako je Vince večkrat ponovil snemanje prizorov, dokler ni bil popolnoma zadovoljen s svojo izvedbo. Ko se je med snemanjem igralcu zataknilo, to ni ustavilo njegovega dela, ampak je preprosto nadaljeval. "Gre za neko vrsto svobode, ki jo dobiš, ko se sprijazniš z neuspehom. Ta trenutek me je za vedno spremenil," je priznal v intervjuju.

Bradley Cooper
Bradley Cooper FOTO: Profimedia
Tej zvezdnici pripada ta izklesani trebušček
Preberi še
Tej zvezdnici pripada ta izklesani trebušček

Vsi oboževalci igralca Bradleya Cooperja ga ne zamudite v petek, 29. marca, v romantični komediji Lovca na družice na KINO ob 20. uri. John in Jeremy sta dolgoletna prijatelja z nadvse zanimivim hobijem. Nepovabljena se udeležujeta različnih porok, kjer osvajata nevestine spremljevalke. Ko Jeremy izve, da se bo v kratkem poročila hčerka znanega politika, se z Johnom razkošne slovesnosti seveda udeležita. Tam se zagledata v sestri Claire in Glorio Cleary, ki kmalu podležeta njunemu šarmu. Medtem ko Jeremy brez težav osvoji s seksom obsedeno Glorio, se mora John soočiti s Clairinim fantom.

Na VOYO pa si lahko njegovi oboževalci ogledate romantično komedijo Aloha in New York, ljubezen moja.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Nedavno so 49-letnega igralca Bradleya Cooperja opazili v Londonu v družbi 28-letne manekenke Gigi Hadid. Nazadnje so ju skupaj videli na večerji po podelitvi zlatih globusov. Več informacij lahko najdete v spodnjem članku.

Slavni igralec potrdil zvezo z 21 let mlajšo manekenko
Preberi še
Slavni igralec potrdil zvezo z 21 let mlajšo manekenko

Vir:  Variety.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382