Moskisvet.com
Brad Pitt in Angelina Jolie

Novice

Nekdanja zakonca še naprej bijeta boj za francoski vinograd

M.S.
22. 03. 2024 05.00
0

Ameriški igralec Brad Pitt je dosegel zmago v dolgem pravnem sporu s svojo nekdanjo ženo Angelino Jolie glede lastništva francoskega vinograda Chateau Miraval. Sodišče v Los Angelesu je potrdilo Bradove trditve, da je Angelina leta 2021 brez njegovega soglasja prodala njen delež v vinogradu ruskemu oligarhu Juriju Sheflerju.

Ameriški igralec Brad Pitt je nedavno dosegel zmago v boju za francoski vinograd, ki ga je nekoč delil z nekdanjo ženo Angelino Jolie. Posestvo Chateau Miraval je že dolgo predmet zapletenega pravnega spora med nekdanjima zakoncema. 

Par se je ločil leta 2016 in od takrat se spopadata v več pravnih bitkah, med drugim za skrbništvo nad šestimi otroki ter lastništvo vinograda. Ta vinograd ima za oba še poseben sentimentalni pomen, saj sta se tam poročila leta 2021.

Posestvo Miraval
Posestvo Miraval FOTO: Profimedia
Lasten oče zvezdnico obtožil, da laže
Preberi še
Lasten oče zvezdnico obtožil, da laže

Pred tem je Brad Pitt vložil tožbo proti Angelini Jolie, pri čemer je trdil, da je želela prodati svoj delež iz maščevalnih razlogov. Poleg tega naj bi se Brad močno uprl prodaji ruskemu milijarderju Yuriju Scheflerju. Luksemburško sodišče je Scheflerjevemu podjetju odvzelo nekaj delnic, ki jih je Brad pred tem prenesel na Angelino.

Posestvo Miraval
Posestvo Miraval FOTO: Profimedia
Angelina Jolie po dolgem času stopila pred kamere, tako je videti danes
Preberi še
Angelina Jolie po dolgem času stopila pred kamere, tako je videti danes

Angelina je poskušala izpodbiti prejšnjo sodbo višjega sodišča v Los Angelesu, ki je pritrdilo Bradovim trditvam, da je leta 2021 Angelina brez njegovega soglasja prodala delež v njunem vinogradu ruskemu oligarhu Juriju Sheflerju. 

Sodišče je prav tako zavrnilo obtožbe, ki so Bradu očitale neresničnost, zlonamernost in problematične vzorce. To pomeni, da je ekipa Bradovih odvetnikov zdaj pripravljena na začetek sodnega postopka. Do sedaj je bil lastniški spor obravnavan v Franciji, Luksemburgu in Los Angelesu.

Posestvo Miraval
Posestvo Miraval FOTO: Profimedia
Kdo je bivše dekle Angeline Jolie, s katero se je hotela poročiti?
Preberi še
Kdo je bivše dekle Angeline Jolie, s katero se je hotela poročiti?

Pozor vsem oboževalcem Angeline Jolie! Ne zamudite njene vznemirljive vloge v akcijskem filmu Iskan, ki bo  v soboto, 23. marca, ob 20. uri na Kanalu A. Wesley Gibson živi dolgočasno življenje. Ima težave s svojim dekletom, v službi mu življenje greni zoprna šefica in vsak dan je prava muka. A ne za dolgo. Velika sprememba ga čaka, ko spozna fatalno lepotico Fox. Od nje izve, da je bil njegov pogrešani oče izurjen morilec, sam pa naj bi sedaj po njegovi smrti prevzel njegovo mesto v skrivnostni organizaciji elitnih agentov. Wesley se tako nenadoma znajde sredi napetih strelskih obračunov in vratolomnih avtomobilskih akcij. V novem življenju nadvse uživa, a ni vse tako, kot je videti na prvi pogled.

Vsi, ki bi radi uživali v filmih Brada Pitta, imate na voljo kar tri izbire na VOYO, to so zgodovinska komedija Velika poteza (Big Short), akcijski triler Klub golih pesti (Fight Club) in pustolovska drama Ad Astra: Pot do zvezd (Ad Astra).

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Angelina Jolie je v elektronskem sporočilu svojemu nekdanjemu možu poskušala pojasniti, zakaj se je odločila prodati del posestva. Med drugim je izpostavila, da jo kraj spominja na pretekle skupne dogodke. Za več informacij si oglejte spodnji članek.

Nepričakovan preobrat v sporu med Bradom Pittom in Angelino Jolie
Preberi še
Nepričakovan preobrat v sporu med Bradom Pittom in Angelino Jolie

Vir: Daily Mail.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382