Moskisvet.com
Bodybuilder - 3

Novice

Oglas

Bodybuilderji opozarjajo: AAKG sestavina zgradi 10 kg mišic v enem mesecu

P.R.
23. 12. 2015 09.52
0

Nova formula s svojo hitrostjo in učinkovitostjo šokira bodybuilderje. Zakaj? Ker omogoči pridobitev 10 kg novih in vidnih mišic v enem mesecu. Za uspeh te metode je odgovorna ena nepričakovana sestavina...

Bodybuilder - 2
Bodybuilder - 2 FOTO: shutterstock

Ta formula spominja na stopalo za plin. Pritisnemo ga „do konca” in notranji procesi v našem telesu hitro pospešijo. To pomeni, da je pridobitev mase in t.i. definicije presenetljivo lahka – razlagajo športni trenerji.

3 faze delovanja

Nova metoda deluje v treh fazah. Najprej, že od prve uporabe, močno pospeši tempo metabolizma in razširja krvne žile. Na ta način potrebne energetske sestavine hitreje pridejo do že obstoječih mišičnih celic, kar stimulira proces njihove obnove in rasti.

Bodybuilder - 1
Bodybuilder - 1 FOTO: shutterstock

V drugem koraku spremeni odvečno maščobno tkivo v popolnoma nove mišice, ki se začnejo pojavljati že po 2 tednih. Potem pa v tretji fazi formula definira, torej dodatno poveča pridobljene mišice, in kuri presežek maščobnega tkiva. Zahvaljujoč temu so mišice odlično vidne celo po koncu tretmaja.
Za tako stanje neprestane gradbe mišičastega telesa in kurjenja maščobe je odgovoren AAKG, torej koncentrirana oblika L-arginina. Kaj pa je L-arginin? To je naravna aminokislina, ki se pojavlja v človeškem organizmu in je zaradi svojih zdravilnih lastnosti imenovan „gradnik beljakovin” ter „konjska doza energije”. Visoka in obenem varna koncentracija AAKG je temelj nove formule za rast mišic.

Pridobitev moških mišic je najpomembnejši učinek tretmaja, ampak to še ni vse. Kapsule z AAKG dajo mogočno injekcijo energije in moči, pospešijo regeneracijo telesa in iz njega očistijo strupe in toksine. Nov preparat se od običajnih sredstev „za maso” razlikuje v še enem elementu. Formula ni napolnjen s kemičnimi dodatki in za zdravje nevarnimi snovmi.
Naravno osnovo in varnost uporabe preparata so potrdili strokovnjaki z Inštituta Športne Medicine v Zürichu v Švici. Bil je tudi del podrobnih kliničnih raziskav. Ima vse potrebne certifikate in dovoljenja za prodajo. Lahko ga uporabljajo moški vsake starosti in v različnih fizičnih kondicijah, zato je postal neverjetno popularen med osebami, ki želijo pridobiti idealno izklesano postavo.

Samo danes nižja cena

Kapsule z AAKG so že obnorele Združene države ter šokirale profesionalne bodybuilderje. Sedaj – po debiju v Nemčiji, Švici in Avstriji – prihajajo na slovenski trg. Njihova znanstveno potrjena učinkovitost jih naredi priporočljive za moške, ki želijo hitreje in lažje pridobiti mišično maso, moško postavo in več energije ter moči.

Hitro rastoča popularnost

AAKG je razlog zakaj so nove kapsule razprodane v običajnih trgovinah. Distributer jih zatorej ponuja le preko spleta. A le danes bo preparat dostopen po nižji ceni – več podrobnosti dobite s klikom na povezavo spodaj.

Kliknite tukaj in naročite novo formulo z AAKG za hitro rast mišic
 

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497