Moskisvet.com
image (28)

Novice

Seksulja, ki ji ni para!

U.S.
05. 07. 2013 15.38
8

34-letna igralka Zoe Saldana svetovni javnosti ni znana zgolj po številnih filmskih vlogah, kjer je dokazala svoj talent, medije je v zadnjem času navduševalo predvsem dejstvo, da lepa Američanka posteljo grela enemu najlepših igralcev današnjega časa, Bradleyu Cooperju.

Zapeljiva Zoe Saldana je znova samska. S 37-letnim igralcem Bradleyjem Cooperjem sta se že januarja letos razšla. Od takrat ji mediji vztrajno iščejo novega partnerja, za katerega lepa igralka pravi, da bo že prišel ob pravem času oziroma bo na koncu končala v razmerju kar z žensko. Zdaj ji povsem ustreza, da je samska. "Res ne vem. Mogoče pa končam z žensko in bova skupaj vzgajali najine otroke. Vidite, tako androgena sem," je presenetila s svojo izjavo v enem zadnjih intervjujev za revijo Allure. "Če bom pred sabo zagledala nekaj dobrega, pa naj bo govora o osebi ali o paru čevljev, ne bom šla stran od njih. Zakaj bi? To bi bilo nezrelo in nespametno. Dobro je biti odločen in povedati, kaj si želiš ter se boriti za to. Ko se zgodi, če se zgodi, je super, če ne, moraš biti zadovoljen sam s seboj," je nadaljevala igralka.

Seksulja, ki ji ni para!

Da je sama s sabo več kot zadovoljna, je dokazala tudi med fotografiranjem za seksi editorial, ki bo objavljen v omenjeni reviji. Znova je dokazala, da zna biti zelo zapeljiva in da ji v igralskem svetu skorajda ni para, so prepričani mnogi njeni oboževalci.

Všeč so ji odločne, bojevite ženske

Ko so jo povprašali, kako to, da jo na filmskem platnu ves čas občudujemo v vlogi neustrašnih bojevnic, je igralka pojasnila, da so ji takšne vloge naravnost pisane na kožo. "Imam zelo močen značaj. Rada sem izzvana. Takšne vloge imam najraje. Tudi, denimo, kadar oblečem moška oblačila, čutim posebno moč, zato jih tudi pogosto nosim. Včasih se mi celo zdi, da bi se morala roditi kot moški," je priznala igralka in dodala, da je dekle, ki rada pije pivo in vino. "Rada se zabavam s fanti!" priznava latino lepotica.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630