Moskisvet.com
Ryan Reynolds in Blake Lively

Novice

Seksi plavolaska mu je postavila pravilo, ki se ga mora držati

M.S
08. 03. 2024 04.00
0

Ameriška igralka Blake Lively je razkrila pravilo, ki sta si ga z možem Ryanom Reynoldosom postavila na začetku zveze. Zaradi pogostih službenih potovanj sta skrbno organizirala svoj urnik, da sta lahko uskladila tako delo kot družinsko življenje. Povedala je, da sta se dogovorila, da bosta svojemu odnosu dala prednost pred službo, tako da ne delata istočasno. To jima omogoča več časa za osebno življenje.

Ameriška igralka Blake Lively je razkrila pravilo, ki sta si ga z možem Ryanom Reynoldosom postavila, ko sta začela zvezo leta 2011. 35-letna igralka je v intervjuju za Entertainment Tonight povedala, da sta se z možem dogovorila, da bosta svojemu odnosu dala prednost pred službo. "Ko sva se začela videvati z Ryanom, sva se dogovorila, da ne delava istočasno. Tako sva vedno imela več časa za svoje osebno življenje," je priznala Blake. 

Blake Lively
Blake Lively FOTO: Profimedia
Vsi so gledali samo v dekolte lepe igralke
Preberi še
Vsi so gledali samo v dekolte lepe igralke

Nadalje je dodala, da je zaradi tega treba resnično trdo delati, saj morata za dosego takega ravnovesja vedno biti finančno pripravljena z dobro načrtovanimi koraki. Blake je priznala, da je od nekdaj navajena na trdo delo in se nikoli ni znala ustaviti. 

Zvezdniški par je svojo zvezo začel leta 2011, leto pozneje pa sta se poročila. Igralska starša skupaj ponosno vzgajata 9-letnega sina Jamesa, 9-letno hčerko Inez, 4-letno hčerko Betty in enoletnega otroka. Ker sta starša pogosto na različnih snemanjih po vsem svetu, morata imeti dobro pripravljen službeni in starševski urnik.

Zvezdniški par se večkrat pojavlja v modnem usklajenem slogu
Zvezdniški par se večkrat pojavlja v modnem usklajenem slogu FOTO: Profimedia
Zvezdnica je razjezila Francoze, ko se je po Parizu sprehajala brez spodnjega perila
Preberi še
Zvezdnica je razjezila Francoze, ko se je po Parizu sprehajala brez spodnjega perila

Nedavno je Ryan spregovoril za revijo People o tem, kako z ženo poudarjata pomen samozavedanja pri njunih otrocih. "Mislim, da smo kot starši zdaj veliko bolje opremljeni za obvladovanje izzivov otroštva skozi naše otroke kot takrat, ko sem bil jaz otrok. Ključno je, da se čim prej naučijo, da je zavedanje samega sebe bolj pomembno od sreče," je priznal igralec.

Ryan Reynolds in Blake Lively na sprehodu
Ryan Reynolds in Blake Lively na sprehodu FOTO: Profimedia
Slavni igralec se je podal na pomembno misijo
Preberi še
Slavni igralec se je podal na pomembno misijo

Vsi oboževalci igralca Ryana Reynoldsa ga ne zamudite v soboto, 9. marca, ob 20. uri, v akcijskem filmu Varuj mi ženo. V akciji mora telesni stražar znova združiti moči s plačanim morilcem in njegovo ženo, da bi blaznežu preprečil teroristični napad na Evropo. Najsmrtonosnejši par na svetu, telesni stražar Michael Bryce in plačani morilec Darius Kincaid, se s Kincaidovo divjo ženo, prevarantko Sonio, poda na novo nevarno misijo. Skupaj morajo ustaviti grškega ladijskega magnata, ki želi s terorističnimi napadi uničiti evropsko električno omrežje in se maščevati za sankcije, ki naj bi jih EU uvedla proti Grčiji. Film so v celoti posneli v Evropi. Nekatere prizore so posneli na Hrvaškem ter v Trstu.

Na VOYO si lahko kjerkoli in kadarkoli ogledate komedijo Odbite zabave divjega Vana (Van Wilder's Party Liaison), v kateri je Ryan Reynolds v glavni vlogi upodobil Vana Wilderja.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ryan Reynolds je na svojem Instagram profilu delil fotografijo in se v opisu pošalil, da pogreša svojo ženo Blake, ter vprašal, ali jo je kdo kje opazil. Ravno v tem času pa se je Blake odpravila na Super Bowl v spremstvu svoje prijateljice Taylor Swift. Swiftova je namreč povabila svoje slavne prijateljice v svoj razkošni apartma na stadionu. Več si lahko preberete v spodnjem članku. 

Pustila moža doma in se odpravila s prijateljicami na tekmo
Preberi še
Pustila moža doma in se odpravila s prijateljicami na tekmo

Vir : People.KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497