Moskisvet.com
Lado Bizovičar na snemanju oglasa

Novice

Takšnega Bizovičarja še nismo poznali

A.P.
16. 07. 2020 06.00
0

Lado Bizovičar je človek mnogih talentov. Je kot dobro založena trgovina. Večina ga pozna kot igralca, komika in sodnika plesnega šova Zvezde plešejo, zdaj pa se je vsestranski Lado preizkusil še kot ''polagalec'' rim. A še preden ga je spoznala vesoljna širna Slovenija, je postal državni prvak v plesu, bil član fantovske zasedbe (da, prav ste prebrali), kariero pa si je gradil tudi kot rocker. Zdaj je, kot rečeno, zaplaval v povsem druge glasbene vode in posnel skladbo, ki gre hitro v uho.

Lado Bizovičar se je preizkusil že v mnogih vlogah, prav tako je preizkusil že mnogo videzov. Katera oz. kateri mu je najbolj pisan na kožo, prepuščamo vaši presoji, vsekakor pa ne moremo mimo njegove zadnje, zelo sproščene podobe. Trenirko, natikače, pa tudi pisano obleko, si je nadel za potrebe sodelovanja s trgovsko verigo Hofer, ki ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, svoje kupce pa s sproščenim poletnim hitom opominja, da je lepo živeti v svetu, kjer vsi živijo, kot želijo. Skupaj so posneli glasbeni videospot za rap skladbo Scena, ki vam bo zaradi nalezljivih rim hitro prirasla k srcu. Lado si je za to priložnost pustil rasti brke in se preizkusil kot raper, lik, ki se mu zdi pisan na kožo. Družbo mu je dejal tudi Marko Posavec, ki se ga številni spomnijo iz šova Ljubezen po domače in si je samo za to priložnost nadel baletno opravo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Od brkov do kaskaderskih vložkov

Vsestranski Bizovičar je v dveh snemalnih dneh spoznal tudi delo kaskaderja. Od vožnje v vozičku do podiranja zidu, skakanja na trampolinu in vožnje na tekočem traku. Vse našteto podrobneje opiše tudi v videu iz zakulisja, kjer so prikazane zanimive podrobnosti snemanja, ki vas bodo presenetile in dodobra nasmejale. Video, katerega pesem si lahko naložite tudi za zvonjenje telefona, si je do danes na družbenih omrežjih ogledalo že več 100 tisoč gledalcev, spevni »beat« pa so najbolj pozorni lahko zasledili že na začetku leta.

Bizovičar je šel za potrebe videospota za Hofer skozi korenito stilsko preobrazbo.
Bizovičar je šel za potrebe videospota za Hofer skozi korenito stilsko preobrazbo. FOTO: Bit Sever

In kaj so o Bizovičarju, ki kljub slavi velja za dostopnega, prijaznega in prizemljenega zvezdnika, povedali pri trgovcu? ''Lado je oseba mnogih talentov in predstavlja točno to, kar smo iskali. Nad končnim izdelkom smo navdušeni in ponosni, da ga lahko delimo s slovenskim občinstvom," so sodelovanje z igralcem strnili pri Hoferju, ki ima v Sloveniji že 87 trgovin.


Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382