Moskisvet.com
Dedek in babica

Novice

Babica zaradi seksa v javnosti v zapor

N.J.
14. 08. 2014 14.06
14

Poročena 68-letna mati 4 otrok in babica 14 vnukov je na javnem mestu seksala s skoraj 20 let mlajšim moškim, zaradi česar bo morala za pol leta za zapahe.

Babica je prevarala svojega moža, s katerim sta skupaj že 50 let, in na javnem kraju seksala s 49-letnim ljubimcem. Po tem, ko so njuno nespodobno vedenje stanovalci v luksuznem zaselku za upokojence prijavili policistom, so jo možje v modrem odpeljali na policijsko postajo. Na sodišču je Peggy Clemm dejala, da ji je izjemno žal, ob tem pa je jokala.

Mož, za katerega že leta skrbi in ki je prebolel raka ter izgubil nogo, ji je dejanje odpustil in komentiral, da je izjemna ženska, ki si zasluži še eno možnost. Na vprašanje, ali ni kazen prehuda, pa je njen odvetnik pojasnil, da bi za storjeno dejanje, lahko dobila do 1 leto zaporne kazni. Po moževih besedah je bil sodnik prestrog, saj da se vsakemu lahko kdaj zgodi, da storii napako.

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497