Moskisvet.com
image (28)

Novice

Bizarnim 'izumom' kar ni konca ...

N.J.
22. 01. 2016 08.17
3

Kolikor bizarno je videti, morda celo ni tako zelo nepraktično ... Na tržišče je namreč prišla prav nenavadna torbica - za pico!

Prenašanje pice, razen v posebni škatli, dejansko ni ravno praktično, Težko jo ovijemo v papir, saj se nanj primeta paradižnikova omaka in sir, maščoba se vpije. 'Pizza Pouch necklace', kakor so izdelek poimenovali, je pravzarav nekakšen etui, v katerega lahko pospravite košček pice in ga nesete s seboj - kamorkoli pač greste. Ker je iz plastike, se nanj ne prime ne sir in ne paradižnikova omaka ali katera druga sestavina, pa tudi maščoba ne more steči skozi in vam pustiti madeža na oblačilih.

Sicer bi bilo verjetno videti - milorečeno - precej neokusno, če bi nekoga videli s pico obešeno okoli vratu, a ljudje smo si različni in pri podjetju, ki je izdelalao to nenavadno torbico, upajo na uspešno prodajo. Bi vi imeli takšno torbico?

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630