Moskisvet.com
Brad Pitt in Angelina Jolie

Novice

Iz prve roke: Takšna sta v resnici Brad in Angelina

E.R.
20. 05. 2024 03.30
0

Sočne podrobnosti o nekdaj najbolj priljubljenem hollywoodskem paru je razkril njun nekdanji osebni stražar.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Angelina Jolie (48) in Brad Pitt (60) sta bila eden najbolj znanih hollywoodskih parov, ločila pa sta se pred petimi leti. Billy Billingham (58) je delal kot telesni stražar zakonskega para, v ekskluzivnem intervjuju za Hello! pa je delil podrobnosti o njiju in samem delu.

To je prva lepotica, ki po ločitvi greje posteljo Bradu Pittu
Preberi še
To je prva lepotica, ki po ločitvi greje posteljo Bradu Pittu

Nekdanji narednik SAS in inštruktor specialnih enot poudarja, da je imel odličen odnos z nekdanjima zakoncema, označil pa ju je tudi za fantastična človeka.

Brad Pitt in Angelina Jolie z družino
Brad Pitt in Angelina Jolie z družino FOTO: Profimedia

"Veliko sem se naučil od njih in oni od mene. Tam sem bil, da bi zagotovil storitev, to je varnost zanje in njihovo družino, da so lahko imeli dostojno življenje, in to sem tudi storil," je dejal Billingham. Opazoval jih je pri delu in izvedel več o njihovi delovni etiki ter ugotovil, da se vedno prilagajata otrokom. Najpomembnejša je bila sicer zaščita tistega, ki je snemal, a telesni stražar se je po ustvarjeni varnosti filmske zvezde posvetil tudi preostali družini.

To naj bi bil razlog, da Brad Pitt smrdi
Preberi še
To naj bi bil razlog, da Brad Pitt smrdi

"So čisto običajni ljudje. Seveda medijsko izpostavljeni in pogosto v središču pozornosti, vendar so prizemljeni ljudje tako kot vi in jaz," je zaključil Billingham.

Billy Billingham
Billy Billingham FOTO: Profimedia

Spomnimo, nekdanji par se je spoznal na snemanju filma "Gospod in gospa Smith", Brad pa se je nato ločil od Jennifer Aniston (55), da bi bil lahko v zvezi z Joliejevo.

Nekdanja zakonca še naprej bijeta boj za francoski vinograd
Preberi še
Nekdanja zakonca še naprej bijeta boj za francoski vinograd

Po dveh letih zakona je igralka vložila zahtevo za ločitev, a še danes niso razrešeni vsi njuni spori. Domneva se, da je pred njuno ločitvijo prišlo tudi do fizičnega obračuna na zasebnem letalu. Skupaj sta vzgojila šest otrok, tri biološke in tri posvojene.

Oboževalci filmov, v katerih v glavni vlogi blesti Brad Pitt, pozor! Na VOYO so vam namreč na voljo za ogled kar trije: zgodovinska komedija Velika poteza (Big Short), akcijski triler Klub golih pesti (Fight Club) in pustolovska drama Ad Astra: Pot do zvezd (Ad Astra).

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: net.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479