Moskisvet.com
Poljub slavnih lepotičk, ki se je znašel na naslovnicah vseh večjih revij.

Novice

Bili sta povsem brez sramu!

U.S.
10. 05. 2013 10.25
2

Sočni poljub, ki se je zgodil na nedavni prireditvi Met Ball med igralko Sienno Miller in manekenko Caro Delevingne, je dvignil ogromno prahu. Vsi prisotni so bili nad vročimi dotiki navdušeni, še posebej vroče pa je postalo, ko bi eni od lepotičk kmalu na plan pokukalo oprsje.

Poljub slavnih lepotičk, ki se je znašel na naslovnicah vseh večjih revij.
Poljub slavnih lepotičk, ki se je znašel na naslovnicah vseh večjih revij. FOTO: Instagram

Sienna Miller in Cara Delevingne sta bili na nedavnem gala plesu Met Ball, s katerim že tradicionalno vsako leto v Metropolitanskem muzeju odprejo modno razstavo, poleg Lindsey Vonn in še nekaterih drugi zvezdnic v središču pozornosti. Pa zato nista bili "krivi" niti podobni frizuri niti podobna obleka, temveč sočni poljub, ki sta si ga izmenjali zvezdnici. Naslednji dan so fotografije vročega dotika ustnic krasile naslovnice vseh svetovnih medijev.

Sama poskrbela za objavo

Da poljub ni ostal spregledan, je poskrbela kar sama manekenka, ki je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri se poljublja s slavno igralko. To pa ni edini "škandal", v katerega se je zapletla problematična 20-letnica.

Ujeta s sumljivim belim prahom

Pred nekaj dnevi je medije polnila z zgodbo o sumljivi vrečki z belim prahom, ki je pred prihodom na gala ples padla iz njene torbice. Kaj se je v resnici skrivalo v njej, lahko samo ugibamo, saj Cara za zdaj govoric, da je s seboj nosila kokain, ni komentirala. Nič čudnega torej, da so jo mediji že razglasili za novodobno Kate Moss, ki bo s škandali, v katere se zapleta, po mnenju mnogih postala kar nekakšna stalnica v medijih.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497