Moskisvet.com
Zvodnik Snoop Dogg - 1

Novice

Bil je zvodnik: 'Seksal sem s številnimi prostitutkami!'

U.S.
10. 06. 2013 10.18
7

To, da slavni in nadvse uspešni raper Snoop Dogg nikoli ni skrival naklonjenosti lepim dekletom, ni nobena novost. Zdaj pa je zvezdnik šokiral z javnim priznanjem, da je seksi dekleta načrtno spajal s svojimi prijatelji. "Bil sem zvodnik," je odkrito dejal.

Njegova strast so lepa dekleta, ki jih venomer lahko občudujemo tudi v njegovih videospotih. Razne orgije so za Snoop Dogga nekaj povsem običajnega, skoraj tako običajnega, kot je kajenje marihuane.

V intervjuju za revijo Rolling Stone je problematični raper spregovoril tudi o tem, kako je organiziral posebna srečanja, kjer so lepa dekleta obiskala njegove slavne prijatelje. "Služil sem kot diler in kot zvodnik," je med drugim priznal. Tovrstnih nelegalnih poslov pa ni opustil niti po tem, ko je postal slaven, in je dovolj denarja služil že samo z glasbo, ki jo je ustvarjal.

'Serviral' tudi znane osebnosti

"Počel sem vse, kar sem želel. Lahko sem izbiral, katere prostitutke bom imel ob sebi, katere bom odpustil in s katerimi bom seksal tudi sam. In tako je bilo, kjerkoli sem se pojavil. Od hotela do hotela. Od mesta do mesta. Od enega športnika do drugega. Od ene slavne osebnosti do druge," je povedal raper, ki konkretno o imenih, komu vse je prodajal svoja dekleta, ni želel govoriti.

"Organiziral sem tudi Playboy turnejo. V avtobus sem naložil deset prostitutk, ki so me spremljale, kamorkoli sem šel," je nadaljeval in dodal: "Spal sem s tisto, ki sem si jo zaželel. Prostitutke pa sem ponujal tudi svojim slavnim prijateljem." Vse to je počel, tako pravi sam, iz čistega užitka in ne zaradi denarja.

Mnogi so zdaj prepričani, da ga bo njegovo iskreno razkritje drago stalo. Številni oboževalci bi mu znali zameriti to, kar je počel, pišejo ameriški mediji.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400