NOVICE

Bila je zvezdnica 90., danes je brezdomka

M.S.
30.01.2023, 5:00
3
V devetdesetih je bila članica svetovno priljubljene skupine, danes pa je brez strehe nad glavo.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Če je bila Hannah Spearritt v devetdesetih zvezdnica svetovnega kova, se danes komaj prebije skozi mesec. Kot članica nekoč priljubljene britanske pop skupine S Club 7, ki jo je leta 1998 ustanovil nekdanji menedžer dekliške skupine Spice Girls, Simon Fuller, je služila 'milijone' – v času delovanja je skupina zaslužila pribl. 50 milijonov funtov (pribl. 57 milijonov evrov) – ki pa so do danes skopneli. ''Sem brez prebite par in brezdomka,'' je nedavno priznala 41-letna Hannah, ki je na ulici pristala skupaj z možen Adamom Thomasom in otrokoma.

Po glasbeni karieri se je Hannah Spearritt posvetila igranju.
Po glasbeni karieri se je Hannah Spearritt posvetila igranju./ FOTO: Profimedia

PREBERI ŠE
Pamela Anderson med trojčkom ujela slavnega igralca in ''dokončala delo''

S Club 7 je ponudil uspešnice, kot so 'Don't top Movin'g, 'Bring It All Back', 'Never Had a Dream Come True' in 'Reach', skupina pa je razpadla leta 2003. Poleg Hannah so prvotno zasedbo sestavljali Rachel Stevens, Tina Barrett, Paul Cattermole, Jon Lee, Bradley McIntosh in Jo O'Meara.

PREBERI ŠE
Hrvati ponoreli za lepo voznico tramvaja: ''Potniki me pogosto vprašajo, zakaj nisem manekenka''

Življenje Hannah se je od tistih časov drastično spremenilo, svojo pozornost pa je iz glasbe preusmerila v igralstvo. Za britanski The Sun je te dni razkrila, da je z družino pred božičem končala na ulici, saj so londonsko hišo, v kateri so živeli kot najemniki, čez noč prodali. Zatočišče sta si poiskala v pisarni njene prijateljice, saj si nista mogla privoščiti najemnine v prestolnici Velike Britanije. V zadnje pol leta se je družina sicer kar štirikrat selila.

Skupina S Club 7 je služila milijone, a člani so odrezali le majhne del pogače.
Skupina S Club 7 je služila milijone, a člani so odrezali le majhne del pogače./ FOTO: Profimedia

''Zelo stresno je bilo. Naš najemodajalec je potreboval denar in je zato na hitro prodal nepremičnino, mi pa smo se morali izseliti v dveh dneh. Nismo imeli časa, da bi si v tem času našli drug dom. Imeli smo to srečo, da smo svoje stvari lahko shranili v neodprti kavarni, a sami nismo imeli kam iti.''

PREBERI ŠE
Bosanski Hulk: umiva se s snegom in na ramenih nosi težke hlode

''Ljudje mislijo, da smo milijonarji, kar pa ni res,'' je dejala nekdanja članica skupine S Club 7. Čeprav so kot skupina služili milijone, naj bi Hannah letno prejela ''le'' okoli 150 tisoč funtov (pribl. 170 tisoč evrov). Nazadnje je s skupino nastopila leta 2015, s partnerjem pa je že pred časom nameravala odpreti kavarno, a je projekt zaradi težav z zdravjem zastal, upa pa, da bo odprta to poletje. Skupina naj bi se letos jeseni ponovno združila, a Hannah je edina od prvotne zasedbe, ki pri tem ne bo sodelovala, čeprav si pušča odprta vrata, kar pa bo odvisno od njenega zdravja.

PREBERI ŠE
Najlepša golfistka: buljenje v moje obline je dokazano dobro za vaše zdravje