Moskisvet.com
Ana Hrovat

Novice

Bila je takšna, zdaj pa ...

Moškisvet.com
22. 07. 2015 07.36
11

Ana Hrovat, simpatična rjavolaska, ki jo je širna Slovenija spoznala po nastopu v resničnostnem šovu BigBrother, je v zadnjem obdobju očitno pridobila nekaj kilogramov. Kot pravi, je zdaj nastopil čas za spremembo.

»Kot veste sem v Big Brotherju pridobila 'nekaj' kilogramov, zaradi katerih pa se nisem obremenjevala, saj se da vse popraviti. No, po skoraj mesecu dni vsakodnevnega uživanja na svobodi, je prišel čas, da se malo zresnim in se spravim nazaj na svoja stara pota, da osvojim svojo staro postavo nazaj in jo še izboljšam,« je najavila na svojem Facebook profilu. »Začela bom spet redno telovaditi in spremenila prehrano. Če ima kdo kakšne nasvete je vsak nasvet dobrodošel. WISH ME LUCK : ) p.s. Folk slikica je stara, zdaj je +10 !!!!!!!!«

Pod objavo se je vsulo komentarjev, sostanovalec iz hiše Big Broother Tibor Baiee pa jo izzval, naj objavi še aktualnno fotografijo v kopalkah, češ da si ne upa. Ana nove fotografije sicer ni objavila, je pa odgovorila, da on vselej nekaj butastega pripomni.

 

Kot veste sem v Big Brotherju pridobila "nekaj" kilogramov, zaradi katerih pa se nisem obremenjevala, saj se da vse...

Posted by Ana Hrovat on 20. julij 2015

 

Mi jo pri tem izzivu sicer spodbujamo, čeprav moramo priznati, da se nam z nekaj dodatnimi kilogramčki zdi izjemno seksi. Obline so 'in', se strinjate?


 

 

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497