Moskisvet.com
Pamela Anderson

Novice

Bi z naravnim videzom tudi postala takšen seks simbol?

N.J.
29. 03. 2013 14.20
13

Nižje rasti, temni lasje, majhne prsi ... Približno takšna bi bila danes Pamela Anderson, če ne bi imela na sebi toliko umetnih dodatkov in ne bi zaslovela. Povprečna ženska, ki jo lahko srečate kjer koli na ulici.

Privlačen obraz, dolgi platinasto svetli lasje, skladno in čvrsto telo ter bujno oprsje so zagotovo najpomembnejši elementi, ki so Pamelo Anderson pognali med zvezde in jo spremenili v seks simbol, mokre sanje marsikaterega moškega. Da, Pamela se je hitro spremenila iz anonimnega povprečnega dekleta v pravo lepotico in zvezdo. A vprašanje je, če bi s svojim naravnim videzom dosegla prav toliko.

Pamela je nekoč bila običajno dekle z rjavimi lasmi in le težko bi kdo rekel, da bo prav ona tista, ki bo polnila številne naslovnice revij, da bo nastopala v toliko filmih in snemala domači video s soprogom. Kakor koli že, marsikdo je srečen, da se je njena zgodba odvila smer, v katero se je.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497