Moskisvet.com
Bernie Ecclestone

Novice

Bernie Ecclestone pri 89 dobil prvega sina

A.P.
01. 07. 2020 21.05
13

Aprila je svet presenetila novica, da dolgoletni šef tekmovanja formule ena Bernie Ecclestone pričakuje četrtega otroka. Nič nenavadnega, če možakar ne bi štel že 89 let. Tri mesece pozneje, točneje 1. julija, je na svet privekal njegov prvi sin.

Bernie Ecclestone, ki bo oktobra praznoval že 90 let, je dobil svojega prvega sina. Ta se mu je rodil v zakonu s 44-letno izbranko Fabiano Flosi, s katero je dahnil (svoj tretji) usodni 'da' leta 2012, tri leta po ločitvi od druge žene in tri leta za tem, ko sta se spoznala. Poimenovala sta ga Ace. Kot poročajo tuji mediji, je porod potekal brez zapletov, kar sta zakonca tudi potrdila. ''Dobila sva sina Acea. Zelo sem ponosen,'' je za Blick dejal Britanec. ''Porod je potekal gladko. Vsega je bilo konec v 25 minutah, za kar sem zelo hvaležna,'' pa je dodala njegova 45 let mlajša žena. Par je pretekle mesece preživljal na svojem posestvu v brazilskem Sao Paulu, Flosijeva pa je rodila v Švici.

Berrni in Fabiana sta dobila sina Acea.
Berrni in Fabiana sta dobila sina Acea. FOTO: Profimedia
Leclerc v službo kar z dirkalnikom
Preberi še
Leclerc v službo kar z dirkalnikom

To je za Bernija četrti otrok. V zakonu z Ivy Bamford se mu je rodila hčerka Deborah, ki je že gospa, saj šteje 65 let, medtem ko sta se mu v zakonu s Hrvatico Slavico Radić rodili hčerki Petra in Tamara, ki štejeta 31 oz. 36 let. Poleg tega ima pet vnukov, britanski milijonar pa je tudi pradedek.

9 dejstev o Ayrtonu Senni, ki jih morate poznati
Preberi še
9 dejstev o Ayrtonu Senni, ki jih morate poznati
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382